FORMULA 1. Unde vezi în România cursele sezonului 2018 din Formula 1

FORMULA 1. Până în prezent, nici o televiziune de la noi nu a achiziționat drepturile TV pentru sezonul 2018 din Formula 1, dar românii pot vedea cursele pe Internet.

02 mart. 2018, 09:49
FORMULA 1. Unde vezi în România cursele sezonului 2018 din Formula 1

FORMULA 1. Liberty Media, noul proprietar al Formulei 1, a confirmat oficial în această săptămână că pregătește lansarea unui serviciu prin care va transmite în direct pe internet toate cursele unui sezon competițional, scrie Auto Market.

FORMULA 1. Compania speră să lanseze serviciul la timp pentru cursa de debut din Australia, care va avea loc în 25 martie, iar în faza inițială acesta va fi disponibil doar în versiune desktop înainte de lansarea versiunilor pentru platformele mobile oferite de Android și Apple.

Dezvăluiri ŞOC făcute de iubita lui Lewis Hamilton. Cum este campionul mondial în INTIMITATE

FORMULA 1. Noul serviciu se va numi F1 TV Pro și va include transmisiuni în direct de la cele 3 sesiuni de antrenamente, calificări și curse, dar și conferințele de presă. În plus, feed-ul va include acces la imagini care nu sunt disponibile în cadrul transmisiunilor TV, inclusiv acces permanent la camerele onboard ale tuturor celor 20 de piloți, iar comentariul va fi preluat de la postul de televiziune Sky Sports din Marea Britanie. De asemenea, abonații vor putea vedea toate cursele suport din Formula 2, GP3 și Porsche Supercup.

FORMULA 1. La lansare, F1 TV Pro va putea fi accesat doar din țările în care drepturile pentru internet ale curselor nu au fost deja achiziționate de televiziunile clasice.

Doliu la Ferrari: A MURIT din cauza complicaţiilor! Formula 1 îl plânge pe MARELE PILOT care a scris ISTORIE

FORMULA 1. Liberty Media nu a anunțat oficial lista țărilor, însă jurnaliștii de specialitate au intrat în posesia unui document în acest sens, iar România se află pe lista în care serviciul va fi disponibil. F1 TV Pro va avea un tarif lunar cuprins între 8 și 12 dolari, care va varia cel mai probabil în funcție de puterea de cumpărare a locuitorilor din țara respectivă.

FORMULA 1. Pentru clienții din România, F1 TV Pro va costa cel puțin echivalentul a 30 de lei pe lună, în cazul în care pentru țara noastră se va aplica cel mai mic tarif la un curs de 3.8 lei pentru un dolar.