Formula1: Mick Schumacher (Haas) nu exclude o mutare la Alfa Romeo din sezonul viitor

Pilotul german Mick Schumacher, de la echipa americană Haas, nu exclude o posibilă mutare la Alfa Romeo în sezonul 2022 al Formulei 1, transmite DPA.

01 iul. 2021, 17:09
Formula1: Mick Schumacher (Haas) nu exclude o mutare la Alfa Romeo din sezonul viitor

”Capul meu este aici şi în prezent, voi aştepta şi vom vedea ce va fi”, a declarat fiul legendarului Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1.

Presa sugerează că Mick Schumacher, la primul său sezon de Formula 1, ar putea fi succesorul finlandezului Kimi Raikkonen, 41 ani, la Alfa Romeo, care, ca şi Haas, beneficiază de motoare Ferrari. Pilotul german de 22 ani a făcut parte din academia Ferrari.

După un loc 16 la Marele Premiu al Stiriei de duminica trecută, Schumacher speră la o evoluţie mai bună în Marele Premiu al Austriei, programat pe 4 iulie tot pe circuitul Red Bull Ring.

”Sunt câteva lucruri pe care vreau să le încerc, care sper că ne vor apropia de Alfa Romeo şi Williams”, a spus Mick Schumacher, care face pereche la Haas cu rusul Nikita Mazepin. În cele opt curse disputate până acum, Schumacher a fost întrecut o singură dată de coechipierul său.

În clasamentul piloţilor, olandezul Max Verstappen (Red Bull) are un avans de 18 puncte faţă de britanicul Lewis Hamilton, campionul mondial en titre, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Ion Ţiriac vorbeşte despre deciziile Simonei Halep din ultima vreme: Halep? Poate să stea şi opt luni! Dar cred nu s-a accidentat, îmi doresc ca această sportivă să mai stea câţiva ani