Forţa Civică a depus lista de candidaţi la europarlamentare. Vârsta medie a candidaţilor e de 41 de ani

Forţa Civică a depus lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare miercuri, la Biroul Electoral Central (BEC), informează Agerpres.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 18:46
Forţa Civică a depus lista de candidaţi la europarlamentare. Vârsta medie a candidaţilor e de 41 de ani

‘Ne bucurăm că am depus la BEC cele peste 217.000 de semnături cu care Partidul Forţa Civică se angajează în competiţia electorală pentru europarlamentare, precum şi lista completă a celor 42 de nume ce urmează să reprezinte partidul în alegerile din 25 mai. Mă bucur că pe această listă a noastră se află cetăţeni români cu o pregătire cu adevărat europeană, români care sunt dedicaţi idealurilor europene, membri ai partidului Forţa Civică în mare majoritate care nu au mai făcut politică până astăzi. Sunt recunoscuţi în breasla lor. Toţi candidaţii noştri au studii superioare, sunt ingineri, profesori, medici, economişti, jurnalişti reprezentând generaţia pe care partidul o reclamă înapoi în politică şi înapoi pentru interesul naţional’, a declarat preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

El a precizat că media de vârstă a membrilor partidului care se regăsesc pe listă e de 41 de ani.

‘O treime dintre numele pe care le propunem alegătorilor sunt doamne, două treimi domni. E o repartiţie geografică echilibrată în care se regăsesc toate organizaţiile noastre’, a spus Ungureanu.

El a precizat că deschide lista de candidaţi, fiind urmat de Diana Pavelescu, secretar general al Asociaţiei Degustătorilor Profesionişti, respectiv prof. univ. Mihaela Nicolau.

‘Partidul e cu adevărat tânăr, un partid pe lista căruia nu se regăsesc nici rude, nici prieteni politici, nu avem vânători după sinecuri în străinătate, sunt absolut toţi oameni de carieră, avem şi oameni foarte tineri şi colegi mai experimentaţi, sunt toţi doritori să participe la luptă şi toţi înţeleg că această competiţie e una pentru o bună reprezentare a României în Parlamentul European şi pentru un viitor aşa cum ni-l dorim cu toţii’, a adăugat Ungureanu.