Accident grav în Giurgiu. O motocicletă a rămas blocată în capota şi parbrizul unui autoturism

Un accident grav s-a petrecut, vineri seară, în judeţul Giurgiu. Patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre o motocicletă. un autoturism şi o cisternă.

20 mai 2022, 23:24
Accident grav în Giurgiu. O motocicletă a rămas blocată în capota şi parbrizul unui autoturism
Accident grav în Giurgiu. Patru persoane au fost rănite

Accident grav în Giurgiu. În urma impactului frontal dintre o motocicletă şi un autoturism, motocicleta a rămas blocată în capota şi parbrizul maşinii.

Accident grav în Giurgiu. Patru persoane au fost rănite

Citeşte şi Accident grav, un autocar cu români s-a răsturnat în Spania. Sunt cel puţin doi morţi şi 16 răniţi

Accidentul a avut loc vineri seară, în localitatea Malu Spart. Au fost implicate o cisternă, un autoturism şi o motocicletă.

„În urma evenimentului rutier, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei dintre acestea, un tânăr în vârstă de 21 de ani, o femeie de 47 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani se aflau în autoturism. Acestea au fost transportate de echipajele SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean la spitale din capitală. Tânărul care conducea motocicleta, în vârstă de 21 de ani, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spital”, transmite ISU Giurgiu.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Roata de Jos au intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanţe SAJ.

Pompierii au au acţionat pentru sablarea părţii carosabile, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accindentul.

Citeşte şi Accident cu cinci victime în Tulcea. O familie de refugiaţi ucraineni a fost rănită