Fost campion la handbal, găsit în viaţă după două săptămâni. Bărbatul nu îşi aminteşte NIMIC

Dublul campion naţional la handbal, Iosif Sabău, dispărut de acasă în dimineaţa zilei de 10 iunie, a fost găsit în viaţă după două săptămâni. Cu toate acestea, el nu îşi aminteşte nimic suferind, se pare, de amnezie.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 05:42
Fost campion la handbal, găsit în viaţă după două săptămâni. Bărbatul nu îşi aminteşte NIMIC

Administratorul bazinului olimpic de înot din Baia Mare a fost recunoscut în timp ce făcea autostopul, de un şofer, la 100 de km distanţă de casă, potrivit Emaramureş.ro.

„În cursul zilei de ieri, 26 iunie, în jurul orei 19.40, în urma activităţilor specifice desfaşurate de poliţişti, Iosif Sabău, dispărut din data de 10 iunie, a fost depistat: se afla într-un autovehicul care circula pe direcţia Sighetu Marmaţiei – Baia Mare. A fost anunţată familia„, a declaratpurtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, Cecilia Grozavu.

Citeşte şi Dispariţie MISTERIOASĂ a unui fost campion la HANDBAL. Bărbatul este de negăsit de două săptămâni

Fostul sportiv era dezorientat în momentul în care a fost găsit, nu mai recunoştea pe nimeni şi nici nu îşi mai aducea aminte de cele întâmplate în toată această perioadă. Din această cauză a fost internat la secţia de Neurologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş”. Bărbatul era bărbierit şi îmbracat cu aceleaşi haine ca în momentul dispariţiei, care erau curate.