Fost candidat la preşedinţie are o aură cât România: „Pot vindeca pe oricine, de orice”

Constantin Mudava, cunoscut publicului larg din anii 90 când a candidat la Preşedinţie şi şi-a anunţat puterile bioterapeutice, s-a retras din viaţa publică şi trăieşte într-o casă modestă din Câmpina. Înfrângerea de la prezidenţiale nu i-a împiedicat creşterea puterilor. Acum, aura sa are acoperire în toată ţara.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 08:25

Retras din viaţa publică, Constantin Mudava susţine că „aura” cu care a fost binecuvantat nu numai că îşi păstrează puterea, dar a crescut acum, la bătrâneţe, acoperind întreg teritoriul ţării, scrie cancan.ro.

„În mod normal, un om are o aură de 80 de centimetri, dar aura mea are acum acoperire naţională, mii şi mii de kilometri, atât se întinde. Pot vindeca pe oricine de orice”, a spus Constantin Mudava.

Însă, în ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reuşit să îşi salveze soţia, moartă în urmă cu cinci ani într-un accident de muncă.

„A fost într-o stare mult prea gravă. Tot ce am putut să fac a fost să o ţin în viaţă doi ani după accident”, şi-a amintit cu tristeţe celebrul vindecător.

Dacă pe timpuri Constantin Mudava reuşea să adune cozi kilometrice de pacienţi în faţa cabinetelor sale deschise în marile oraşe din România, acum el s-a retras în orăşelul prahovean, unde rar se mai întâmplă să primească vizitatori. În schimb, casa în care locuieşte pare un altar dedicat lui însuşi, întrucât este tapetată cu tablouri, afişe şi fotografii cu el la diverse vârste.

Singura preocupare a tămăduitorului sunt albinele. Are trei stupi şi se laudă că datorită puterilor acestea nu îl înţeapă.