Fost concurent de la Mireasa implicat într-un grav accident de mașină. În ce stare se află tânărul de 24 de ani

Robert Buzescu, concurent în sezonul 5 în emisiunea Mireasa, a fost implicat într-un accident rutier de mașină grav. Chiar dacă autovehiculul a fost complet avariat, toți cei implicați au supraviețuit.

16 aug. 2022, 17:29

Robert Buzescu a fost implicat într-un accident rutier, acesta reușind să scape teafăr și doar cu câteva răni. Tânărul concurent a avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

Imagini de la locul accidentului au fost publicate pe rețelele de socializare și se poate observa că autoturismul a fost grav avariat. În urma evenimentului, concurentul a lipsit din online pentru câteva zile, dar s-a întors recent și a publicat poze din București.

Robert pe rețele de socializare după impact

În acest weekend, Robert și alți doi foști colegi de pe platourile emisiunii Mireasa au petrecut în club, unde s-au distrat și au încercat să uite pentru câteva momente de evenimentul care putea lua o întorsătură tragică.

Într-o fotografie postată de Robert Buzescu pe Instagram se vede că acesta nu are răni pe corp sau pe față, ceea ce înseamnă că acestea au fost minore și s-au vindecat rapid, tânărul scăpând doar cu o sperietură mare.

Cine este Robert Buzescu

Fostul concurent Mireasa în vârstă de 24 de ani este din Brașov și are înclinații spre lumea sportului. Este campion național la sărituri cu schiurile, acesta fiind pasionat de schiat de la vârsta de 8 ani, considerat de fostul său profesor un viitor campion mondial, însă acesta s-a retras din lumea sportului la 17 ani. În prezent tânărul are propria s-a afacere în domeniul vânzării de automobile.

Concurentul a declarat, în cadrul emisiunii, că a avut o copilărie bazată pe sport și că visează ca până la vârsta de 30 de ani să devină milionar. Robert era foarte mic atunci când părinții săi au divorțat, relația sa cu tatăl lui fiind afectată din această cauză- „Vorbim, mă văd cu el, dar nu mai e la fel”, a spus concurentul la Mireasa.

Citește și Schimbări importante la emisiunea Mireasa. Simona Gherghe nu va mai prezenta sezonul 6? „Pentru mine ar fi imposibil”

Citește și Accident cu 20 de morţi după ce un autobuz s-a ciocnit de o cisternă cu benzină