Fost fotbalist al CFR Cluj, ostatic în Arabia Saudită

Un fost jucator al echipei CFR Cluj are parte de un sfarsit de an de cosmar: Rafael Bastos este tinut ostatic in Arabia Saudita si nu poate parasi tara!

RomaniaTV.net
30 dec. 2013, 11:12
Fost fotbalist al CFR Cluj, ostatic în Arabia Saudită

brazilianul care intre 2010 si 2012 contribuia la victoria CFR-ului in campionat a ajuns la Al Nasr la inceputul anului. Neplatit de patru luni, Rafael Bastos vrea sa plece de la echipa, insa nu este lasat de autoritatile saudite sa paraseasca tara. „Sotia si copiii mei plang langa mine, familia din Brazilia este disperata, iar eu nu stiu ce sa fac. Acum sunt in Riad, imi place orasul, e superb. La Al Nasr mi-am dat sufletul, am marcat 11 goluri si am jucat finala Cupei. Si ce primesc in schimb? Sunt tinut aici cu forta. Ostatic!”, a scris Bastos pe contul personal de Twitter, un mesaj ce s-a vrut a fi mai degraba un strigat de ajutor. Cotat la 3,7 milioane de euro, brazilianul Rafael Bastos nu poate „evada” din Arabia Saudita fara viza de iesire. Contractul sau cu Al Nasr, in valoare anuala de 800.000 de euro, este valabil pana in iunie 2015.

Acesta nu este primul caz cu un fotbalist tinut „prizonier” in Golf. Francezul Zahir Belounis a fost „sechestrat” in Qatar timp de un an si jumatate din cauza unui diferend financiar cu El Jaish, formatie antrenata in prezent de Razvan Lucescu.