Fost fotbalist, în stare gravă după o explozie în locuinţa sa

Un fost fotbalist este în comă după ce în locuinţa sa s-a produs, marţi, o explozie. Rănit iniţial uşor la mâna dreaptă, fostul sportiv a refuzat să fie transportat la spital, unde s-a prezentat apoi singur, acuzând usturimi la nivelul feţei şi al pieptului. Bărbatul a fost plasat în comă indusă şi urma să fie transportat cu un elicopter SMURD la Timişoara.

RomaniaTV.net
12 ian. 2016, 16:37
Fost fotbalist, în stare gravă după o explozie în locuinţa sa

Celebrul fotbalist reșițean Nicolae Georgevici se afla în garsoniera sa din Reşiţa şi a vrut să-şi facă ceva de mâncare, iar în momentul în care a dat drumul la aragaz s-a produs o explozie care putea să îl coste viaţa.

Deflagrația a fost atât de puternică încât ușa garsonierei a fost smulsă din perete, iar câteva geamuri de pe etaj s-au făcut țăndări, scrie infocs.ro.

 

Nicolae Georgevici a scăpat iniţial doar cu câteva arsuri superficiale la mâna dreaptă. Norocul a făcut ca în acel moment pe coridorul pe care sunt 14 garsoniere să nu treacă nimeni, mai ales că garsoniera în care s-a produs explozia este prima de pe coridor. Georgevici a fost pansat la mână și a refuzat să meargă la spital.

După aproximativ o oră, în jurul orei 13.00, bărbatul s-a prezentat, însă singur la UPU Reşiţa, acuzând usturimi pe față și în piept. Starea sa s-a înrăutăţit brusc, iar medicii l-au intubat şi l-au plasat în comă indusă, solicitând intervenţia unui elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Universitar – la Secția de Arși de la Timișoara. El este suspect de arsuri ale căilor respiratorii interne.