Fost politician, mort în condiţii suspecte la doar câteva ore de la externare, după ce fusese infectat cu COVID şi vindecat

Dragoș Turcitu, fost director al Serviciului Judeţean de Pază Olt și, fost membru al Partidului Național Liberal şi al UNPR, fusese testat pozitiv la noul coronavirus pe 22 iulie, iar pe 1 august primise două teste negative, astfel că a fost externat de medici, dar a decedat după doar cîteva ore.

RomaniaTV.net
02 aug. 2020, 09:48
Fost politician, mort în condiţii suspecte la doar câteva ore de la externare, după ce fusese infectat cu COVID şi vindecat

Bărbatul de 43 de ani, tatăl a două fete, începuse să se simtă rău la finalul lunii iulie, acuzând simptomele noului coronavirus şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pe 22 iulie, după ce a testele l-au confirmat pozitiv cu COVID-19.

Bărbatul a primit pe 1 august rezultatele a două teste, ambele negative, astfel că medicii au decis să-l externeze, dar la doar câteva ore mai târziu, acesta a decedat în condiţii suspecte, aparent nelegate de coronavirus.

Potrivit mărturiei unui prieten de-al său, una dintre ultimele pesoane care l-a văzut în viaţă, citat de Adevărul, Dragoș Turcitu a ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng, cel mai probabil suferind un infarct.

Turcitu fusese membru PNL, însă în 2017 a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean, rămânând membru simplu. Înainte de PNL, Dragoș Turcitu a activat în UNPR. El a ocupat timp de mai mulţi ani funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, iar în prezent era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea.

Citeşte şi: Minor ucis în Gorj de un şofer beat şi fără carnet de conducere