Fost premier de la PSD, posibil înlocuitor al lui Ludovic Orban. Ce calcule îşi fac social-democraţii după moţiunea de cenzură

Liderii PSD își pregătesc propunerea de premier. Sorin Grindeanu este luat în cărți ca posibila variantă. În același timp, social-democrații încearcă să își împartă funcțiile în vederea Congresului. Marcel Ciolacu vrea sa facă parte din echipa sa lideri importanți, precum Gabriela Firea și Claudiu Manda.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 10:16
Fost premier de la PSD, posibil înlocuitor al lui Ludovic Orban. Ce calcule îşi fac social-democraţii după moţiunea de cenzură

Au avut loc mai multe discuţii între liderii Partidului Social Democrat, iar aceştia încearcă să stabilească propunerea de premier cu care ar putea merge la Palatul Cotroceni. 

În doar câteva zile se va da votul pentru moţiunea de cenzură, iar din semnalele pe care le au până acum social-democraţii, aceştia sunt siguri că aceasta va trece de Parlament. 

Dacă iniţial liderii PSD spuneau că nu trebuie o propunere de premier la Preşedintele Klaus Iohannis, după ce au avut loc aceste discuţii, social-democraţii au stabilit să avanseze o propunere de premier, iar una dintre variantele care este luată în calcul este reprezentată de faptul că foarte mulţi lideri PSD spun că Sorin Grindeanu ar putea să fie această propunere.