Fost preşedinte al filialei PLUS Buzău, trecut la organizaţia judeţeană a PNL

Fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PLUS Buzău şi fost candidat pe locul doi la Camera Deputaţilor din partea USR-PLUS, Denisa Alina Çoban, s-a alăturat, joi, organizaţiei municipale a PNL.

13 ian. 2022, 22:42
Fost preşedinte al filialei PLUS Buzău, trecut la organizaţia judeţeană a PNL

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi seară, de PNL, Denisa Çoban este considerată un om valoros, muncitor, fiind un plus pentru echipa PNL Buzău.

„Aşa cum am spus încă de la preluarea mandatului de preşedinte, noul PNL Buzău îşi va deschide porţile pentru toţi cei care gândesc la fel şi îşi doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit şi îi mulţumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău”, a spus Gabriel Avrămescu, preşedinte al PNL Buzău, potrivit News.ro.

La rândul său, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, senatorul Vlad Pufu, a declarat că uşa partidului este deschisă oricând pentru oamenii de dreapta.

„Mă bucur să primesc în organizaţia municipală profesionişti în activitatea de partid, buni organizatori şi oameni care au demonstrat întâi pe forţele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta”, a spus senatorul liberal Vlad Pufu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Virgil Popescu explică, în direct la România TV, criza facturilor umflate la energie: „Săptămâna viitoare schimbăm legea. Toate facturile eronate se vor storna, fără penalităţi şi vom interzice debranşarea”


loading...
Partenerii noștri