Fost primar din Vrancea suspectat de furt, săltat de mascaţi

Fostul primar al comunei Slobozia Bradului, Iulian Dumitru, a fost săltat de mascați în această dimineță. El e suspecat de furt și a fost dus la audieri, informează România TV.

09 feb. 2021, 10:28
Fost primar din Vrancea suspectat de furt, săltat de mascaţi

Polițiști însoțiți de angajați ai trupelor speciale au descins marţi dimineață la locuința fostului edil șef din Slobozia Bradului. Rudele fostului edil au filmat momentul în care trupele speciale au intrat peste ei în casă şi au transmis filmarea pe Facebook. Iulian Dumitru a fost săltat de mascaţi şi dus la audieri. Fostul edil este suspectat de furt.

„În această dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au efectuat o percheziție domiciliară în comuna Slobozia Bradului, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt. În urma activităților a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un laptop iar un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost condus la sediul poliției pentru audieri”, a anunţat IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Suma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian Oprişan. „Consumul de combustibil este uriaş”

Din înregistrarea postată pe Facebook rezultă că fostul primar îl consideră vinovat de toată această acţiune pe actualul primar din Slobozia Bradului, Merlin Ivancea.

“Să vadă și pocăiții ce face Ivancea Merlin”, spune la un moment dat fostul primar, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Citeşte şi: Rezultate alegeri parlamentare 2020 Vrancea. PNL câştigă în fieful lui Marian Oprişan

Anterior, și soția acestuia a afirmat că “pentru un laptop face fratele Merlin treaba asta, e și pocăit”.