Suma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian Oprişan. „Consumul de combustibil este uriaş”

Consiliul Județean Vrancea a plătit o sumă uriașă pe combustibil și întreținerea pentru mașina folosită de Marian Oprișan.

21 ian. 2021, 20:01
Suma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian Oprişan. „Consumul de combustibil este uriaş”

Suma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian OprişanSuma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian Oprişan.

O sută de mii de euro. Aceasta este suma cheltuită de Consiliul Județean Vrancea, a declarat, joi, preşedintele administraţiei judeţene, Cătălin Toma, citat de Agerpres.

„CJ Vrancea are şase maşini, printre care şi maşina care a apărut prin toate pozele posibile şi imposibile, Toyota Land Cruiser V8. Maşina a fost achiziţionată pe 17 decembrie 2012 şi a făcut opt ani. În opt ani a făcut 284.000 de km, iar consumul de combustibil este uriaş, din punctul meu de vedere, vreo 74.000 de litri. Asta înseamnă, dacă adăugăm şi cheltuielile de întreţinere – vă dau un singur exemplu, în noiembrie, când maşina a avut o problemă, o singură piesă la ea a costat 12.700 lei – că în cei opt ani am cheltuit 100.000 de euro pe o maşină”, a declarat Cătălin Toma.

Suma incredibilă cheltuită de stat pentru maşina folosită de Marian Oprişan. Preşedintele administraţiei judeţene a precizat că maşina va fi trasă pe dreapta fiindcă în momentul de față nu poate fi vândută sau dată cu titlu gratuit pentru că nu a trecut de perioada de amortizare.

Autoturismul achiziționat în anul 2012 ar fi costat aproximativ 80.000 de euro. Ar fi fost folosit doar de către Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea la vremea respectivă.

Cătălin Toma a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul activităţii la nivelul CJ Vrancea la trei luni de la preluarea mandatului de preşedinte al administraţiei judeţene.

Citește și Rezultate alegeri parlamentare 2020 Vrancea. PNL câştigă în fieful lui Marian Oprişan

Citește și Baronul PSD Marian Oprişan, ales vicepreşedinte, după eşecul de la CJ Vrancea. USR acuză blat

Citește și Marian Oprişan, atac la Ciolacu după ce a fost scos de pe lista PSD pentru parlamentare: Nu e stăpânul PSD, nu putea să facă asta!