Fost şef serviciu din cadrul Hidroelectrica Bistriţa, trimis în judecată pentru mită de peste 700.000 de lei

Un fost şef de serviciu din cadrul Hidroelectrica Bistriţa a fost trimis în judecată de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru că ar fi luat peste 700.000 de lei mită de la doi oameni de afaceri pentru derularea unui contract. Întreaga sumă a fost plătită de firma celor doi prin intermediul a 23 de ordine plată.

RomaniaTV.net
24 oct. 2017, 12:19
Fost şef serviciu din cadrul Hidroelectrica Bistriţa, trimis în judecată pentru mită de peste 700.000 de lei

Procurorii DNA au anunţat, marţi, că procurorii Serviciului Teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Comaştoc Dumitru, la data faptei şef al Serviciului Dezvoltare din cadrul SC Hidroelectrica SA – Sucursala Hidrocentrale Bistriţa, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, scrie news.ro.

„Inculpatul Comaştoc Dumitru, în calitate de şef al Serviciului Dezvoltare din cadrul SC Hidroelectrica SA – Sucursala Hidrocentrale Bistriţa, a pretins şi primit de la doi oameni de afaceri (martori în cauză) suma de 732.564 lei, pentru a-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, concret, pentru a asigura derularea în bune condiţii a unui contract pe care firma reprezentată de cei doi martori (oameni de afaceri) îl încheiase cu societatea menţionată mai sus”, a anunţă DNA.

Banii au fost pretinşi şi primiţi în perioada 2009 – 2011.

Întreaga sumă de bani a fost plătită de firma celor doi oameni de afaceri prin intermediul a 23 de ordine plată (aferente unui număr de opt facturi fiscale), ce atestau în mod nereal prestarea unor servicii de o societate controlată de Comaştoc Dumitru.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Neamţ.


loading...
Partenerii noștri