Fost şef SIE: Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii

Publicat: Duminică, 28 Septembrie 2014 23:23 // Actualizat: Duminică, 28 Septembrie 2014 23:26 // Sursa: romaniatv.net

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Cătălin Harnagea, susţine că Traian Băsescu a fost colaborator la Securităţii. 

Foto: romaniatv.net

Cătălin Harnagea califică drept "grotesc" faptul că preşedintele Traian Băsescu vorbeşte de ofiţeri acoperiţi în rândul prezidenţiabiilor.

"Noi am avut un preşedinte al României, fost colaborator al Securităţii. Domnul Băsescu a fost colaborator al Direcţiei a 4-a şi a fost şi preşedintele României. Să vii acum, în anul 2014, sa spui tu, care ai fost totusi... ai dat rapoarte, unele care se găsesc,  unele care nu se găsesc, tu care ai fost colaborator al Securităţiii, asta mi se pare ceva grotesc", a declarat fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea la Antena 3.

Pe de altă parte, Harnagea a arătat că Traian Băsescu poate cere lista cu ofiţerii acoperiţi ai serviciilor secrete pentru că legea îi permite şefului statului să aiba acces la informaţii cu caracter secret.

CITEŞTE ŞI Comisia de anchetă pentru CANDIDATUL-OFIŢER al lui Băsescu, RESPINSĂ la comisii

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 sep 12:02
...legea îi permite şefului statului să aiba acces la informaţii cu caracter secret. Citeste mai mult pe RomaniaTV.net. OBIECTIV.INFO – Justitie ...
29 sep 06:36
... on September 28, 2014
Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Cătălin Harnagea,...
29 sep 00:07
... Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Cătălin Harnagea, susţine că Traian Băsescu...
29 sep 00:06
...Harnagea, susţine că Traian Băsescu a fost colaborator la Securităţii.  Citește mai departe… …read more ...
29 sep 00:01
...Externe, Cătălin Harnagea, susţine că Traian Băsescu a fost colaborator la Securităţii. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
28 sep 23:58
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H