Handbalist de la CSM Făgăraş, suspect de trafic de droguri. Procurorii DIICOT au descins la domiciliul lui

Handbalistul francez Pierre Yves Ragot a fost dus la audieri, joi, de procurorii DIICOT, după ce, la domiciliul lui au fost descoperite, în urma unei percheziţii, aproximativ 700 de grame de cannabis şi o instalaţie folosită la întreţinerea culturii indoor, informează Agerpres. 

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 14:02
Handbalist de la CSM Făgăraş, suspect de trafic de droguri. Procurorii DIICOT au descins la domiciliul lui

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Braşov, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Făgăraş, judeţul Braşov, într-o cauză vizând săvârşirea de către un suspect, cetăţean francez, a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Presa locală scrie că suspectul este handbalistul Pierre Yves Ragot, jucător la CSM Făgăraş.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada februarie – iunie 2020, suspectul, în vârstă de 34 de ani, a cultivat plante de cannabis, în vederea comercializării”, au precizat procurorii DIICOT, în comunicatul citat.

Conform procurorilor, sportivul francez ar fi comandat, de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei şi, ulterior, alte materiale similare, achitând pentru acestea din urmă suma de 1.257 lei.

În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalaţie folosită la întreţinerea culturii, două telefoane mobile, precum şi un grinder şi un cântar electronic, a precizat sursa citată.

Cetăţeanul francez a fost condus la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Braşov pentru audieri. 

Pierre Yves Ragot este jucătorul echipei CSM Făgăraş din octombrie 2019, iar anterior a mai evoluat la Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare.