Fost subsecretar de stat în MTS a demisionat din PDL din cauza „imigranţilor” din Forţa Civică

Fostul subsecretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Constantin Dan Neagu, a anunţat marţi că a demisionat din PDL, nemulţumit de situaţia creată în filiala ieşeană a formaţiunii politice. Fostul secretar general al organizaţiei judeţene a PDL Iaşi a declarat pentru Agerpres că plecarea sa se datorează noilor colegi din Forţa Civică (FC), "aduşi pe uşa din dos" în partid.

RomaniaTV.net
16 sept. 2014, 13:50
Fost subsecretar de stat în MTS a demisionat din PDL din cauza „imigranţilor” din Forţa Civică

Au defăimat partidul, l-au trădat, dar acum au fost primiţi şi recompensaţi de către liderii PDL cu funcţii de conducere, ca nişte adevăraţi salvatori. Pentru a le face loc acestora, au fost înlăturaţi, rând pe rând, colegi adevăraţi de partid, cei mai mulţi dintre ei tineri, deşi aceştia purtaseră pe umerii lor greul bătăliilor electorale. Am intrat în politică pentru că am vrut să îmi aduc aportul la schimbarea în bine a vieţii ieşenilor. Îmi doresc acest lucru în continuare şi sper să găsesc o echipă care să pună pe primul loc proiectele ieşenilor şi nu vendetele personale ale unuia sau altuia”, a spus Constantin Dan Neagu.

El a spus că deocamdată nu este interesat să migreze spre o altă formaţiune politică. În ceea ce priveşte reîntoarcerea sa în partid, Constantin Dan Neagu a afirmat că „după cum stau lucrurile în filială, în viitorul apropiat nu mă voi întoarce”.

Aceasta este cea de-a doua plecare din PDL Iaşi, după ce în cursul săptămânii trecute, consilierul local Radu Ursanu a plecat la PSD, întrucât „nu se mai regăsea” în formaţiunea politică în care activase.