Fosta amantă a lui Reghe face spectacol pe internet. În ce ipostaze s-a pozat Florentina Raiciu

De-a lungul timpului, despre Laurențiu Reghecampf s-au spus multe, în special despre relațiile sale extraconjugale. Florentina Raiciu este una dintre fostele presupuse amante. Fosta prezentatoare TV face constant vâlvă pe rețelele de socializare, datorită pozelor sexy pe care le postează frecvent.

15 apr. 2023, 17:47

Tânăra despre care se presupune că ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf, Florentina Raiciu a făcut furori pe internet, după ce a postat pe paginile sale de socializare mai multe fotografi de la piscină și de la sala de forță. Fanii sunt de-a dreptul în extaz, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Absolut minunată”, sau „femeia asta e în formă” sunt doar două dintre comentariile fanilor de pe Instagram. Fosta prezentatoare TV, în trecut, a slăbit, ocazie cu care le-a transmis celor 85.000 de urmăritori un mesaj special.

Citește și: Ce regrete are Florentina Raiciu. Fosta amantă a lui Reghe se destăinuie: „Eram chitită să fac bănuți, să ies din monotonie”

„Nu există nimic mai frumos decât această experiență. Așa ceva, niciodată… să fii cât mai aproape de cer, nimic mai frumos. Dacă ai o viață, trăiește-o! Cât se poate de intens!”, a transmis Florentina Raiciu.

Multă vreme au circulat zvonuri cum că Florentina Raiciu ar fi trăit o poveste de dragoste secretă cu Laurențiu Reghecampf. Aceste zvonuri au fost alimentate chiar de patronul FCSB. La momentul respectiv, Gigi Becali povestea că Florentina Raiciu a primit un salon de înfrumusețare într-o zonă de lux din Capitală, în cartierul Dorobanți.

Anamaria Prodan despre Florentina Raiciu

Anamaria Prodan a avut nenumărate declarații cu privire la Florentina Raiciu și la alte amante ale antrenorului. Aceasta a mărturisit că au fost cel puțin opt ani în care Reghecampf a avut relații extraconjugale. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali. A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată. Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Citește și: Florentina Raiciu, fosta amantă a lui Reghecampf, rupe tăcerea. „Ne-am iubit fără să ne înțelegem!”