Fosta iubită a lui Fulgy nu renunță așa ușor. Bia Khalifa a mers la vrăjitoare. Imaginea a fost postată pe Internet

Bia Khalifa a mers la vrăjitoare. Tânăra și Fulgy au trăit o scurtă poveste de dragoste, care s-a finalizat cu scandal și cu plângeri la poliție. Blondina a reușit să obțină ordin de protecție împotriva fiului Clejanilor.

15 mart. 2023, 08:31
Fosta iubită a lui Fulgy nu renunță așa ușor. Bia Khalifa a mers la vrăjitoare. Imaginea a fost postată pe Internet

Bia Khalifa a mers la vrăjitoare. După ce a reușit să-l țină departe, pentru câteva zile, pe fiul Clejanilor, blondina s-a decis s  ă facă lumina în viața ei și vrea să știe de unde vin problemele. A mers la prezicătoare să vadă ce spun cărțile la drum de zi sau drum de seară.

Bia Khalifa a mers la vrăjitoare

Bia a postat recent o fotografie pe contul de socializare, unde apare alături de tămăduitoarea Larisa. Blondina și-a pus sufletul pe tavă în fața vrăjitoarei și se pare că fosta iubită a lui Fulgy a fost extrem de mulțumită de prestația acesteia, pentru că i-a făcut și reclamă: „O femeie de nota 10”.

Bia Khalifa încearcă cât poate să-și schimbe soarta, să-și facă o familie, așa cum spus cu ceva timp în urmă și să aducă pe lume un copil. Și dacă nu s-a putut cu fiul Clejanilor, speră va găsi un alt bărbat care să o facă fericită.

Citește și: Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Războiul declaraţiilor continuă: „Nu o urăsc, că n-am iubit-o. E prăjită, o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă”

Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa

Fiul Clejanilor a menționat că Bia Khalifa este dezordonată, dar și că, într-o dimineață, aceasta s-a prezentat în incinta locuinței lui, pusă pe scandal. „Fata asta așa s-a băgat în seamă cu mine. Mi-a fost milă, am chemat-o acasă, am încercat să o ajut, să facem lucruri, dar e o drogată, prăjită, care înjura de morți la aeroport! După ce am venit de la Milano, ea a plecat  a doua zi în Spania,  a primit 30.000$ de la unul să se ducă să se f@&ă pe acolo.

A plecat, când s-a întors,a vrut să vină la mine acasă, am refuzat-o o zi, două, a venit peste mine în casă cu sora ei și încă două drogate să-și ia lucrurile și au plecat. De atunci i-am zis să nu o mai văd și succes. Tot vorbește, tot face, e o scursură fata asta. Am vrut să o termin frumos că am simțit de ce e în stare, dar e o lichea. Cred că ar trebui să se trateze la cap.La 03:30 a venit, a urlat și am dat-o afară ca ea voia, nebuna, să mai stea pe la mine. Săraca asta, de nu i-am plătit tot cât a stat pe lângă mine, că sunt bărbat, nu de altceva.

Ea e o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă. Despre ce vorbim… A făcut foarte urât, eu am evitat-o și ea tot vorbește despre mine că nu o bagă nimeni în seamă. Oricum e cu femei nebuna asta. Ce să-mi placă la ea… Fumează în cameră ea, ca îngălata, de aia a luat amendă 500 euro”, a spus Fulgy în urmă cu câteva zile.