Fulgy s-a săturat de Bia Khalifa! Fiul Clejanilor a decis să o ignore: „Nu poate să accepte ideea că a fost părăsită”

Bia Khalifa aruncă cu acuzații în stânga și în dreapta după despărțirea de Fulgy. Acesta a reacționat pentru prima oară la valul de acuze care s-a abătut asupra lui. Fiul Clejanilor a declarat că este hotărât să o ignore pe Bia Khalifa.

10 mart. 2023, 10:19
Fulgy s-a săturat de Bia Khalifa! Fiul Clejanilor a decis să o ignore: „Nu poate să accepte ideea că a fost părăsită”

Despărțirea dintre Bia Khalifa și Fulgy a fost și este cât se poate de controversată. Cei doi îți transmit mesaje acide în mod constant prin intermediul presei și al rețelelor de socializare. Modelul OnlyFans l-a acuzat pe fiul Clejanilor că ar fi fost violent cu ea în vacanța din Italia, iar acum Fulgy a avut prima reacție pe acest subiect. Acesta susține că Bia Khalifa are această atitudine pentru că este geloasă.

Citește și: Bia Khalifa rupe tăcerea despre relația cu Fulgy: „Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors”

Vedeta OnlyFans a povestit că Fulgy este cât se poate de violent, iar în vacanța de la Roma acesta ar fi avut un episod de acest fel în care a spart laptop-ul. Tot atunci, Bia Khalifa susține că a fost nevoită să plătească o amendă, deoarece bărbatul ar fi distrus camera de hotel.

Fulgy reacționează! De ce aruncă Bia Khalifa cu acuzații

Fulgy a avut și prima reacție după ce a fost acuzat de Bia Khalifa în repetate rânduri pentru diverse lucruri. Acesta a povestit la Antena Stars că a preferat să o ignore pe blondină și că este de părere că ea face aceste lucruri din pură gelozie.

„Nu prea am ascultat ce a spus Bia. Am revăzut-o, că n-am mai văzut-o de mult, o ignor. Așa mi-am propus acum câteva săptămâni. Deci, eu nu pot să spun decât că sunt amuzat și cât de geloasă poate să fie…Nu cred că poate să accepte ideea că pentru prima dată în viața ei a fost părăsită de un bărbat. Dacă ar fi să vorbim de chestiile mai importante, ce a fost acolo, dar fără dovezi și fără chestii, sunt doar vorbe goale”, a spus Fulgy, la Antena Stars.

Cu privire la acuzațiile conform cărora acesta ar fi avut un episod violent, Fulgy a aexplicat că acuzațiile Biei Khalifa sunt nefondate, dat fiind că aceasta nu ar fi adus nicio probă în acest sens. Fulgy a mai spus că nu a mai vrut să păstreze legătura în vreun fel cu modelul de OnlyFans după ce au hotărât să se despartă.

„O să facă plângere că a bătut-o în aeroport, că nu s-a comportat adecvat. Eu nu am dat în ea, ea știe faza asta. Sunt foarte amuzat de ce face ea și trebuie să înțelegem că suntem oameni. Am văzut că a mai vorbit urât de mine, a mai spus niște cuvinte răutăcioase. O înțeleg, e mai bine să nu mai fim împreună, pe mine nu mă deranjează nimic, poate să facă ce vrea ea (…) Ea e puțin supărată pe mine”, a mai spus fiul Clejanilor.

Citește și: Bia Khalifa l-a uitat pe Fulgy. Cărui bărbat îi spune acum „Regele meu”