Fosta iubită a lui Jerome Boateng, care a fost găsită moartă, semnase un contract de confidenţialitate „imoral”

Kasia Lenhardt, fosta iubită a lui Boateng, a fost găsită moartă în apartamentul ei chiar în ziua în care fiul ei împlinea 6 ani. Decesul a avut loc la o săptămână după ce aceasta se despărţise de fotbalist şi noi elemente despre relaţia lor ies acum la iveală.

02 mart. 2021, 17:10
Fosta iubită a lui Jerome Boateng, care a fost găsită moartă, semnase un contract de confidenţialitate „imoral”
Kasia Lenhardt, fosta iubită a lui Boateng. FOTO: Instagram

Fosta iubită a lui Jerome Boateng semnase un contract de confidențialitate cu jucătorul, pe 25 ianuarie, prin care se angaja la ”tăcere”, arată publicaţia germană „Bild”. Concret, Kasia se angaja să nu divulge absolut nicio informaţie despre relația ei cu Boateng. Relaţia ei cu fotbalistul fusese presărată cu certuri aprige şi reproşuri.

Fosta iubită a lui Jerome Boateng semnase un contract de confidenţialitate „imoral”

Ba, mai mult, modelul polonez a semnat că este de acord să plătească amenzi ori de câte ori încalcă prevederile contractului, mai arată publicaţia germană. Un astfel de contract este calificat drept  ”imoral” de avocați, însă rămâne în vigoare până la o decizie a unui tribunal.

Cathy Hummels, prezentatoare TV și soția jucătorului Mats Hummels, de la Borussia Dortmund, a spus că un astfel de contract de confidenţialitate presupune o ”încetare a exprimării opiniilor”. ”Poți înnebuni în felul ăsta”, este de părere aceasta. Hummels a făcut, de asemenea, referire la presiunea uriaşă la care sunt supuse partenerele de viaţă ale fotbaliştilor şi la cât de afectate sunt acestea de comentariile răutăcioase de pe reţelele de socializare.

Citeste si Ion Țiriac, decizie radicală după mesajul jignitor al lui Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams

Sunt o persoană publică și în trecut am experimentat acest fenomen, pentru că soțul meu e un fotbalist celebru. Am avut depresie severă, ajunsesem la capătul puterilor. Când am aflat de moartea Kasiei, m-a cuprins o mare tristețe. Mă gândesc cât de disperată era din cauza ‘furtunii’ aruncate asupra ei pe rețelele de socializare. Mi-a rupt sufletul. Societatea și media trebuie să se trezească. Nimeni n-a fost interesat de versiunea ei a relației”, a declarat Cathy Hummels, citată de Corriere della Sera.

Înainte să moară, Kasia Lenhardt a postat un ultim mesaj pe contul ei de Instagram, unde avea 236 de mii de urmăritori: ”Acum este unde tragi linie. De ajuns!”. Din primele investigații ale poliției germane, se pare că fosta iubita a lui Boateng s-ar fi sinucis.