Ion Țiriac, decizie radicală după mesajul jignitor al lui Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams

Alexis Ohanian a postat după meci un mesaj dur la adresa lui Ion Țiriac, cel a atacat-o dur pe Serena Williams la începutul anului, criticând aspectul ei fizic și faptul că încă joacă. "Ce bine că nimeni nu-l ascultă pe sexistul și rasistul de Ion Țiriac", a fost mesajul lui Alex Ohanian.

02 mart. 2021, 16:09
Ion Țiriac, decizie radicală după mesajul jignitor al lui Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams

Ion Țiriac, decizie radicală după mesajul jignitor al lui Alexis Ohanian. După ce Serena Williams a trecut de Simona Halep în sferturile de finală de la Australian Open 2021, Alexis Ohanian, soţul americancei, a scris pe Twitter: „E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”.

Ion Țiriac, decizie radicală după mesajul jignitor al lui Alexis Ohanian

Invitat în cadrul emisiunii „Așii Tenisului” de la Digi Sport, Cosmin Hodor, fostul director al turneului ATP de la București și, în același timp fostul PR al Simonei Halep, este convins că totul a fost premeditat. „A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii”, a spus Hodor. Acesta a spus și ce decizie a luat Ion Țiriac, legat de acest scandal provocat de către soțul Serenei Williams. „Să vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn… Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a declarat Cosmin Hodor.

CTP îl desfiinţează pe Ion Ţiriac: Duceți-vă acasă, sunteți depășit, aveți peste 80 de ani!

Nu este prima dată când Alexis Ohanian îi atribuie cuvinte dure la adresa miliardarului român. Însă, totul a plecat de la Ion Ţiriac, care a afirmat: „Din tenisul feminin actual lipsesc personalitățile puternice… Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme. Aș vrea să văd altceva, aș vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf. Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”. Soţul campioanei din SUA a reacţionat imediat: „E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an. Ulterior, antreprenorul de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge… se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a mai postat Alexis Ohanian.