Fosta iubită a lui Justin Bieber a născut o fetiţă. Vezi primele imagini cu micuţa Ayla

Una dintre fostele iubite ale cântăreţului canadian Justin Bieber a devenit mamă pentru prima dată. Tânărul model a făcut publice primele imagini cu fetiţa sa şi a iubitului ei rapper. Cunoscutul cuplu e în culmea fericirii şi au mărturisit că-s îndrăgostiţi de prinţesa lor.

25 ian. 2017, 16:27

Fotomodelul Jayde Pierce a adus-o pe lume pe fata sa şi a rapperului Mike Dixon pe 8 ianuarie, însă abia recent a dat vestea cea mare.

„Baby Ayla, born 8th January. We are so in love with you (n.r.: Bebeluşa Ayla s-a născut pe 8 ianuarie. Suntem atât de îndrăgostiţi de tine)”, a scris Jayde Pierce pe o reţea de socializare.

Potrivit spynews.ro, rapperul Mike Dixon a făcut şi el publică o fotografie cu micuţa Ayla.

Jayde Pierce este model şi make-up artist. Fosta iubită a lui Justin Bieber s-a născut în 1995. În prezent ea are o relaţie cu rapperul Mike Dixon. Cei doi au devenit devenit părinţi pentru prima dată pe 8 ianuarie 2017. Fetiţa lor poartă numele Ayla.

Justin Bieber e un cântăreț canadian de muzică pop/R&B. Și-a început cariera profesională lucrand petru Indrecan Paul, care mai târziu i-a devenit manager.