Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu face dezvăluiri cutremurătoare: „Am primit amenințări că voi fi distrusă, apoi erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine”

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, soprana Daniela Vlădescu, a făcut mărturisiri dureroase despre poveste de dragoste dintre cei doi, dar și despre despărțirea care aproape i-a distrus viața.

06 iul. 2021, 23:56
Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu face dezvăluiri cutremurătoare: „Am primit amenințări că voi fi distrusă, apoi erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine”

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, soprana Daniela Vlădescu, a rupt tăcerea în ceea ce privește povestea de iubire pe care a trăit-o cu fiul dictatorului. Daniela Vlădescu a povestit că pe vremea când l-a cunocut pe fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, acum 35 de ani, ea era o tânără soprană și a făcut multe sacrificii pentru ca relația cu fiul dictatorului să funcționeze.

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus ea conform CanCan. 

Daniela Vlădescu a mai mărturisit că povestea de dragoste dintre ea și Nicu Ceașescu a păstrat-o mereu secretă, mai ales față de părinți, care până la urmă au aflat de la prieteni despre idila fiicei lor.

„Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus ea.

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu: „N-am crezut niciodată că relația va merge”

Daniela Vlădescu a povestit cu durere în suflet că în cei patru ani de relație cu Nicu Ceaușescu a fost înșelată de mai multe ori cu femei importante de la vremea respectivă. Una dintre cele mai triste perioade a fost după căderea comunismului când a fost arestată și a trebuit să petreacă o perioadă în spatele gratiilor, fiind acuzată de legături cu familia Ceaușescu.

„Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere. Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, povestea artista într-un interviu.