Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, dezvăluire-şoc în presa italiană. „Nu era dragoste, ci autentice violuri intercalate cu torturi!”

Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu ar fi trăit o poveste de dragoste înainte de 1989. Idila este subiect pentru presa italiană, care scrie că fiul dictatorului Nicolae Ceauşescu a transformat-o într-o prizonieră pe "Zeiţa de la Montreal".

27 nov. 2020, 16:36
Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, dezvăluire-şoc în presa italiană. „Nu era dragoste, ci autentice violuri intercalate cu torturi!”

Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu s-au cunoscut după ce în urmă cu 44 de ani, gimnasta scria istorie la Montreal, uimind o lume întreaga cu perfecţiunea sa. De atunci, Nadia Comănedci a devenit cea mai populară gimnastă şi a intrat definitiv în atenţia presei, dar şi a lui Nicu Ceauşescu, fiul dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu.

Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, poveste-şoc în presa italiană

„Povestea Nadiei Comăneci, vedeta olimpică prizonieră a călăului Nicu şi a unui viol de stat”, este titlul unui articol şocant publicat de calciomercato.com. Italienii susţin că Nadia Comăneci ar fi fost prizoniera familiei Ceauşescu timp de mai bine de patru ani, iar Nicu Ceauşescu ar fi violat-o în repetate rânduri!

Povestea începe în anii ’70, când Nadia Comăneci a reuşit primul 10 din istoria gimnasticii. „Unul dintre cele mai senzaţionale episoade în acest sens ne duce înapoi cu mulţi ani, până la 1976, când, la Jocurile Olimpice de la Montreal, s-a aprins steaua Nadiei Comăneci, o vrăbiuţă de paisprezece ani care a câştigat aurul la gimnastică cu un număr de  „10 perfect”. Şi-a terminat spectacolul sărind pe covor fără urmă de sudoare pe frunte şi fără respiraţie. Pentru întreaga lume a fost un miracol sportiv”, scriu italienii.

„Nadia şi Nicu Ceauşescu au avut o relaţie dorită, acceptată”. Un cunoscut comentator tv demontează mitul urban al unei relaţii forţate

Nicu Ceauşescu, fiul fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu, are imaginea unui „prinţişor” răsfăţat de părinţi, care însă l-au scăpat complet de sub control.

„Pentru România, ţara sa, era simbolul extrem al unei propagande pentru regimul Ceauşescu. Puterea se îndrăgosteşte de ea în toate privinţele, chiar şi cele care nu sunt legale fiind vorba de un copil şi cu tentaculele sale a vrut să o facă a lui, apucând-o cu mâinile lui Nicu, al treilea fiu al dictatorului. Cunoscut ca „prinţişorul”, băiatul care era cu 10 ani mai mare decât Nadia era considerat de toţi drept succesorul natural al tatălui său, care îl punea să îl susţină în treburile de stat. Jucător de jocuri de noroc, afemeiat, alcoolic, violent şi psihopat, Nicu nu rata nimic. Nimeni nu-i putea spune nu, altfel dispărea în neant. Un tip pe care nu era bine să-l întâlneşti în drum”, a scris sursa citată.

Nadia, prizoniera lui Nicu Ceauşescu

Nadia Comăneci ar fi fost transformată într-o prizonieră în colivia de aur a fiului dictatorului şi ar fi avut de îndurat un adevărat supliciu.

„Nadia Comăneci, micuţa prinţesă a unei naţiuni aproape invizibile lumii înainte de sosirea ei, nu a putut scăpa de întâlnirea cu cel ce pretindea şi a obţinut dreptul de „jus prime noctis” cu toate fiicele ierarhilor regimului. Patru ani de captivitate autentică de aur în Palatul Puterii din care Elena, mama lui Nicu, nu a lăsat-o niciodată să iasă decât să se antreneze sau să participe la competiţii. Apoi, noaptea târziu, „iubitul ei oficial”, care de fapt era călăul ei, sosea în general beat. Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri intercalate cu torturi de tot felul şi trabucuri stinse pe carnea Nadiei. Chiar şi un avort impus, ca un corolar pentru acel iad”, a mai scris calciomercato.com.

Nadia Comăneci a dezvăluit SECRETUL pe care l-a păstrat 30 DE ANI. Adevărul despre fuga din România: n-a ştiut nimeni până acum!

Finalul poveştii este însă unul fericit: „Toate acestea până la Jocurile Olimpice de la Moscova, unde Comăneci a fost „jefuită” de medalii de către un juriu corupt care i-a favorizat pe sportivii sovietici într-un mod ruşinos. Tocmai atunci tânăra campioană al României a decis să fugă. A trecut graniţa ca un refugiat. A ajuns la Viena şi de acolo a zburat în Statele Unite unde a devenit cetăţeană americană şi este soţia lui Burt Conner, un atlet care a fost îndrăgostit de ea încă din zilele Montrealului. Împreună conduc o sală de sport”.


loading...
Partenerii noștri