Fosta iubită a Principelui Nicolae, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: „Ma violase încontinuu timp de 24 de ore! Tremura carnea pe mine!”

Un scandal mai vechi care îl implică pe principele Nicolae a ieșit din nou la suprafață. Este vorba despre presupusul copil pe care acesta l-ar avea cu Nicoleta Cîrjan.

10 nov. 2017, 15:33
Fosta iubită a Principelui Nicolae, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: „Ma violase încontinuu timp de 24 de ore! Tremura carnea pe mine!”

De curând, fosta iubită a lui Nicolae a postat pe o rețea de socializare un mesaj legat de fiica sa, Iris. „Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă două teste?”, a scris Nicoleta Cîrjan pe Facebook.

Reamintim că Nicoleta Cîrjan a devenit mamă anul trecut, în februarie, iar în august Nicoleta Cîrjan scria un text șocat pe blogul ei,  ca o poezie, pe care l-a intitulat „De ce m-a violat”. Textul pare să facă referire la povestea dintre ea şi Principele Nicolae.

„Mai întâi am ţipat la el Du-te-n p***a mă-tii, Lasă-mă în pace” El a spus că nu, că degeaba zic aşa, Ştie el mai bine că are loc pe tron în mintea mea. Apoi, L-am dat afară pe uşă, el a intrat pe geam I-am dat un şut în fund şi două capace peste ureche, El a spus că pot să îl omor în bătaie, că oricum nu pleacă. Ah, şi că de fapt nici moarte nu are. Ha! (…)

Citeşte şi: Scandalul de la Casa Regală, în presa internaţională: „O ceartă lipsită de demnitate” care „sfâşie mândra familie regală a României”

Tâmplele zvâcneau, un vuiet îngrozitor îmi ocupa mintea. Mă violase încontinuu timp de 24 de ore. Deşi am mâncat, m-am plimbat, am lucrat, am adormit şi leşinat în timpul ăsta, el nu m-a lăsat. A stat acolo pe mine. A fost unul dintre cele mai intense din viaţa mea (…)

Înfrigurată şi întărită am ieşit goală din baie, El mă aştepta după colţ. “Hei, eşti gata? Hai să o luăm de la început” Am trecut pe lângă el. Mi-am ţinut respiraţia. El m-a prins de mână şi mi-a zis “Iar faci pe nebuna? Nu mă mai enerva” M-am întins pe pat cu faţa în sus, fără să gândesc ceva, fără să rostesc vreun cuvânt”, scria Nicoleta Cîrjan.

Nicoleta și Nicolae s-au cunoscut, așa cum spunea ea, în lumea bicicletelor. Nicoleta Cîrjan povestea, în singurul interviu acordat mass-media, cum l-a cunoscut pe Principele Nicolae. „Lucram pentru ONG-ul meu, ca acum, dar, prin intermediul ONG-ului, eram şi brand endorser pentru Giant, care e unul dintre cele mai mari branduri de biciclete din lume. Făceam comunicare pentru Giant România şi în acest context ne-am cunoscut, în lumea bicicletelor. (…) Ne-am cunoscut la micul dejun. Eu am pedalat, împreună cu alţi membri ai echipei Giant, pe una dintre etapele turului. Nu ştiu cine a făcut primul pas. Am făcut amândoi câte un pas. Relaţia noastră a început profesional. Ne-am cunoscut şi, uşor-uşor, ne-am împrietenit. Am comunicat mai mult online, pentru că el era plecat foarte des din Bucureşti”, mărturisea Nicoleta Cîrjan pentru Pressone.ro.

Citeşte şi: Regele Mihai I, în stare gravă. „Sunt ultimele ore sau zile în viaţă ale Majestăţii Sale!”, spune consilierul Regelui

Mama presupusei fetiţe a Principelui Nicolae spunea că reîntâlnirea a fost amuzantă. „Eu am întârziat un pic şi, când am ajuns, el era într-un cerc cu cunoscuţi de-ai mei şi eu i-am vorbit la per tu, ceea ce nu face nimeni. Dar nu mi-am dat seama, adică n-a fost ceva intenţionat. Mi se părea dubios să-i spun Alteţă. L-am luat la per tu şi toată lumea s-a uitat, aşa… Dar nu era nimic între noi. Pur şi simplu aşa simţeam eu să-l abordez”, a mărturisit femeia.