Segolene Royal, mama celor patru copii ai preşedintelui Franţei, a rămas fără bani

Un necaz nu vine niciodată singur. Este vorba despre socialista Segolene Royal, fosta parteneră de viaţă a actualului preşedinte francez Francois Hollande, care s-a trezit fără portofel când trebuia să plătească cumpărăturile făcute într-un centru comercial din Paris. În urmă cu câteva săptămâni, Segolene primise avusese prima confruntare cu rivala ei, actuala prietenă a preşedintelui francez.

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 08:04
Segolene Royal, mama celor patru copii ai preşedintelui Franţei, a rămas fără bani

Segolene Royal, fosta candidată la Preşedinţia Franţei, în 2007, care a pierdut în faţa lui Nicolas Sarkozy, a rămas fără portofel într-un centru comercial din Paris, din arondismentul 7. Şi-a dat seama exact când a trebuit să plătească ceea ce cumpărase dintr-un magazin. Episodul s-a petrecut în data de 29 iunie, însă presa franceză a informat abia acum, citând surse din poliţie.

Segolene a depus plângere pentru furt, marţi, la comisariatul din Boulogne-Billancourt. Nu este pentru prima oară când lui Royal i se fură portofelul din geantă. Ea a mai avut parte de două întâmplări nefericite asemănătoare, în anii trecuţi.

Episodul cu furtul este încă o lovitură pe care o primeşte Segolene Royal, după teribilul atac „politic” comis de rivala ei, actuala prietenă a lui Francois Hollande, jurnalista Valerie Trierweiler.  Înaintea votului legislativ, luna trecută, Trierweiler a făcut o manevră răutăcioasă, trimiţînd un mesaj „asasin” de susţinere a principalului adversar politic al lui Royal în candidatura pentru un fotoliu de deputat, după cum dezvăluie Purepeople.com. 

Gestul urât făcut atunci de Trierweiler, probabil din gelozie pe cea care a fost partenera de viaţă a lui Hollande aproape 30 de ani, a stârnit o adevărată furtună în familia actualului preşedinte francez. Cei patru copii ai lui, făcuţi cu Segolene Royal, au luat atitudine dură împotriva lui Trierweiler, pentru gestul grosolan pe care l-a făcut la adresa mamei lor. Ei au spus că nici nu vor să o vadă pe cea care este acum noua parteneră de viaţă a şefului de la Elysee. Şi Hollande a certat-o aspru şi i-a pus în vedere că el nu va tolera niciodată asemenea gesturi din partea ei.