Fostă profesoară, descoperită moartă. Ar fi făcut infarct în timp ce era jefuită

O fostă profesoară din Bistriţa Năsăud a fost găsită fără suflare în casă. Fiica ei, îngrijorată că nu mai ştia nimic despre ea, a intrat în locuinţă pe o fereastră lăsată deschisă, căci uşa de la intrare era încuiată pe dinăuntru.

RomaniaTV.net
13 aug. 2018, 07:52
Fostă profesoară, descoperită moartă. Ar fi făcut infarct în timp ce era jefuită

Poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit că victima, de 69 de ani, a fost jefuită şi a murit, cel mai probabil, pentru că de spaimă, a făcut infarct!

Fosta directoare a şcolii din comună natală – Șieu din Bistriţa Năsăud – nu a mai fost văzută de miercuri. Toate geamurile casei erau larg deschise, dar uşa de la intrare era închisă pe dinăuntru. Fiica profesoarei i-a rugat pe 2 vecini să o ajute să intre. Şi a găsit-o pe mama ei, fără suflare, căzută pe jos.

Poliţiştii spun că locuinţa nu era răvăşită, iar cine a furat cei 2.750 de lei şi bijuteriile, ştia clar unde sunt ţinute. Poliţiştii spun că femeia nu a fost lovită.

“Ca urmare a examinării exterioare a cadavrului a rezultat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.”, a declarat Crina Maria Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cel mai probabil, cred poliţiştii, pensionara s-a speriat atât de tare, încât a făcut infarct şi a murit. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie.

Între timp, poliţiştii încearcă să dea de urma hoţului.