Ana Maria Pătru, despre presupusele denunţuri la adresa lui Dragnea şi Udrea: O minciună gogonată. Nu este nimic adevărat

Ana Maria Pătru, fostă şefă a Autorităţii Electorale Permanente, a declarat la România TV că infrmaţiile potrivit cărora ea ar fi făcut denunţuri împotriva lui Liviu Drgnea şi Elena Udrea sunt neadevărate. Ea a mai spus că în perioada în care a fost arestată i s-a promis celulă protejată cu condiţia să spună ceva de Liviu Dragnea. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2017, 17:40
Ana Maria Pătru, despre presupusele denunţuri la adresa lui Dragnea şi Udrea: O minciună gogonată. Nu este nimic adevărat

Ana Maria Pătru a declarat la România TV că informaţiile potrivit cărora ar fi făcut denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea şi Elena Udrea sunt total neadevărate:

„Este o minciună gogonată. Nu este nimic adevărat. Mi s-au cerut denunturi in cazul celor doi, m-au fortat, mi-au cerut sa mint, ea, prietena mea Irina Socol si Angelica Enache, avocata doamnei Socol, si domnul Bulai, avocatul impus de doamna Socol. Mi-a spus ca voi primi celula protejata, dar doar sa spun ceva de Dragnea…Nu am vrut sa scot inregistrarile in presa, le-am depus la comisia SRI, am zis sa nu mai fac valva in presa, dar oamenii astia m-au fortat sa spun aceste lucruri…La cat eram de vulnerabila atunci puteam sa spun orice de oricine”, a spus Ana Maria Pătru.

De asemenea, Pătru a vorbit şi despre abuzurile la care a fost supusă pe perioada arestului:

Nu stiu daca pot sa mai lupt cu aceasta femeie, cu aceasta doamna Socol care a fost prietena mea timp de 8 ani de zile…ea nu mai are pic de moralitate…plateste presa sa vorbeasca de rau la adresa mea..ea sta numai la DNA Ploiesti, acolo isi face veacul…Ma scotea din arest in lipsa avocatului ca sa vorbesc cu procurorul. Ajunsese sa-mi spuna ca imi da o celula protejata. Cu Dragnea nu am avut relatii de prietenie, am avut relatii institutionale. Nu stiu de ce vroiau sa fac un denunţ„, a declarat Ana Maria Pătru. 

Ana Maria Patru este trimisa in judecata de DNA pentru pentru trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de spalare de bani. Ea a fost retinuta si arestata în baza unui denunt al Irinei Socol, fosta sefa SIVECO şi prietena a acesteia timp de 8 ani de zile.