Fosta soţie a lui Adrian Pintea, anunţ important. Acum puţin mai mult de un an se recăsătorea, iar acum…

Fosta soție a regretatului actor Adrian Pintea a făcut recent un anunţ important pe Facebook. Recăsătorită, după ce a reuşit să depăşească pierderea îndrăgitului actor, Lavinia Tatomir are un motiv în plus de bucurie. Şi încă unul mare!

RomaniaTV.net
23 ian. 2016, 17:23
Fosta soţie a lui Adrian Pintea, anunţ important. Acum puţin mai mult de un an se recăsătorea, iar acum…

Lavinia Tatomir a studiat ani de zile și acum se bucură de roadele muncii sale. Ea a devenit medic specialist în psihiatrie. Şi s-a lăudat cu asta pe Facebook:

„De astazi… medic specialist psihiatru cu acte in regula!
Intaia si incontestabila mea vocatie, psihiatria, mi-a daruit azi o bucurie fara margini. Dupa ani si ani de studiu, dincolo de a se fi dovedit un remediu pentru anii mei de singuratate si doruri, o completare fericita a vietii in doi mai tarziu, psihiatria, domeniu fascinant si de viitor, a devenit oficial de azi specialitatea mea.

Gandul meu de recunostinta se indreapta spre profesorii, mentorii, formatorii mei de-a lungul anilor, spre colegii mei, parintii mei, sotul meu, dar si spre cei care, din Nevazut, m-au vegheat cu blandete si dragoste. Senina, impacata de-acum, recunoscatoare, multumesc tuturor! Lavinia”, a anunțat Lavinia Tatomir pe un site de socializare.