Fosta soţie a lui Dan Condrea: O grupare mafiotă condusă de Vasile Blaga m-a răpit şi m-a internat la Obregia

Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, si-a continuat seria dezvaluirilor halucinante, joi seara, la o emisiune de televiziune. Aceasta sustine ca a fost rapita de o grupare mafiota condusa de Vasile Blaga si internata cu forta, timp de trei luni de zile, la Spitalul de Psihiatrie dr. Alexandru Obregia.

26 mai 2016, 20:14
Fosta soţie a lui Dan Condrea: O grupare mafiotă condusă de Vasile Blaga m-a răpit şi m-a internat la Obregia

Laura Georgescu a spus ca fiica sa i-a marturisit ca nu si-a mai vazut tatal cu trei zile inainte de accidentul fatal. „Fata mi-a spus ca de miercuri nu mai stia nimic de tatal ei, iar eu am presupus ca era in arest. Ea a intrebat de el, dar nici bona, nici Uliana Ochinciuc nu i-au spus unde este”, a spus fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, potrivit hotnews.ro.

Totodata, femeia spune ca fetita nu se afla la ea in momentul accidentului mortal al lui Condrea, asa cum s-a spus pana acum.

Fosta sotie a lui Dan Condrea a declarat, joi dimineata, dupa audierea sa la Tribunalul Bucuresti, unde a cerut instituirea de urgenta a unui ordin judecatoresc pentru protectia copilului pe care il are cu patronul Hexi Pharma, ca fostul sot era cu siguranta ofiter SIE si a fost filat de SIE si CIA.