Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, primele sărbători fără regretatul actor. Mărturisiri cutremurătoare despre dramele sfâșietoare ale familiei: „Ioana are atacuri de panică, nu se poate obișnui” VIDEO

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a vorbit despre obiceiurile de sărbători pe care le-a păstrat în memoria marelui actor, dar și despre suferința fiicei lor, Ioana, care este încă copleșită de moartea tatălui.

05 ian. 2022, 18:17
Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, primele sărbători fără regretatul actor. Mărturisiri cutremurătoare despre dramele sfâșietoare ale familiei: „Ioana are atacuri de panică, nu se poate obișnui” VIDEO

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu, a fost invitată la „Vorbește Lumea”, unde a dezvăluit cum a petrecut familia primele săbători în absența regretatului actor.

Simona Florescu a împărtășit pentru prima dată secrete tragice neștiute despre părinții ei, dar și despre tragedia care a marcat adolescența lui Ion Dichiseanu.

Cum reuşeşte fiica lui Ion Dichiseanu să se conecteze cu tatăl ei. Simona Florescu: „Ioana face nişte exerciţii de conectare cu spiritul lui Dichi. Este incredibil, dar foarte adevărat”

Aceasta a mărturisit că a pierdut în decurs de un an, doi oameni extrem de importanți în viața ei.

Tatăl Simonei Florescu s-a stins din viața, în urmă cu un an, pe trei noiembrie, iar șase luni mai târziu a murit și fostul soț al acesteia, Ion Dichiseanu.

„Au fost sărbători triste. Eu l-am piredut și pe tata pe 3 noimebrie, i-am făcut parastasul de un an. Am petrecut în familie cu Iona și Adi, au fost și socrii și cele două, fete. Am stat la masă, am povestit. Am făcut cârnați pentru că în fiecare an Dichi voia să-i fac cârnați, ca să fie așa pentru el pentru că știu că asta își dorea.”, a spus Simona Florescu.

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „Îmi lipsește tot”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanua a mărturisit că nu s-a simțit pregătită pentru moartea fostului soț, în ciuda vârstei înaintate a acestuia. Simona Florescu a mai povestit că părinții lui Ion Dichiseanu au murit pe când acesta avea doar 17 ani. De asemenea, fosta parteneră a actorului a mai dezvăluit că fiica lor, Ioana Dichiseanu, face față foarte greu absenței tatălui și se confruntă cu atacuri de panică.

Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

„Toată lumea spune că e legea firii să se întâmple, însă nu suntem gata niciodată să acceptăm să ne despărțim de cei dragi. Tata s-a dus la 83 de ani. Unii spun că a trait destul pentru mine, tata nu a trait destul, aș fi vrut să mai trăiască încă 100 de ani. Dichi a murit la 87 de ani. Mama lui Dichi a murit la 42 de ani, a avut cancer, iar tatăl lui a murit la un și ceva după ce i-a murit mama, Dichi avea 17 ani când i-au murit părinții.

Îmi lipsește tot. De câte ori îl sunam pe Dichi, chiar dacă era noapte, îi spuneam: „Bună dimineața Soare!”. Îi plăcea mult. De câte ori trec acum prin living, văd fotoliul în care stătea el, de câte ori mă trezeam, îl vedeam pe fotoliu, aștepta să-i fac cafeluța.

Ioana face față foarte greu, are atacuri de panică, foarte greu se obișnuiește.” a adăugat Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu.


loading...
Partenerii noștri