Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Se împlineşte jumătate de an de la trecerea la cele veşnice a îndrăgitului actor Ion Dichiseanu. Astfel, apropierea sărbătorilor nu mai este motiv de bucurie pentru fosta lui soţie, Simona Florescu, şi pentru fiica lui, Ioana, deşi ambele spun că micuţa Anastasia, fiica Ioanei, le ajută să treacă mai uşor peste dorul de maestru care le năpădeşte în această perioadă.

23 nov. 2021, 11:24
Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, după ce petrecuse mai multe luni în spital. S-a stins din viaţă în urma unei pneumonii bilaterale dezvoltate în urma infectării cu o bacterie periculoasă.

În emisiunea Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu, Simona Florescu a mărturisit că, aşa cum i-a spus cineva în trecut,  cu siguranţă celor trecuţi la cele veşnice le este bine acolo de nu s-a mai întors niciunul dintre ei.

Ioana Dichiseanu a mărturisit că nu se mai poate bucura de sărbători de ceva vreme, cu atât mai mult cu cât sărbătorile de iarnă de anul trecut şi cele pascale de anul acesta l-au prins pe Ion Dichiseanu în spital. Cu toate acestea, fiica marelui actor spune că micuţa Anastasia le ajută pe ea şi pe mama ei să-şi mai ostoiască dorul de Ion Dichiseanu şi să treacă mai uşor peste sărbători.

Citeste si Simona Florescu, semne divine din partea lui Ion Dichiseanu: Apare în vis și cere tot felul de lucruri!

Anul acesta, de sărbători, vom face aceleaşi lucruri pe care le făceam şi cu tata. Ne va consola gândul că, poate, într-un fel, este lângă noi. Noi îl simţim de multe ori lângă noi. Evident că sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel. Marea durere pentru mine este că şi Paştele, şi Crăciunul au coincis cu internarea lui in spital. De sărbători, încep să mă năpădească fel şi fel de amintiri neplăcute, dar Anastasia ne ajută să mergem mai departe şi să ne bucurăm de anumite aspecte ale sărbătorilor„, spune Ioana Dichiseanu.

Cum a primit Simona Florescu răspuns de la Ion Dichiseanu la o întrebare pe care i-a adresat-o

La rândul ei, Simona Florescu a relatat o experienţă mai puţin obşnuită pe care a avut-o la puţin timp după trecerea la cele veşnice a fostului ei soţ. Artista a povestit cum a primit răspuns de la regretatul actor la o întrebare care o măcina de multă vreme.

Vara asta, eram pe litoral şi cântam. După spectacol, am urcat în camera de hotel să mă schimb. Pe hol, când am ieşit din lift, erau două turiste cazate la hotel care m-au reţinut să-mi spună că le place cum cânt, că mă urmăresc, că vin cu drag la spectacole să mă asculte. Apoi, m-am dus în cameră să mă schimb. Mă învăţase un bioenergoterapeut că, atunci când vreau să aflu ceva de la cineva de pe lumea cealaltă, să-L rog pe Dumnezeu să-mi permită să îi pun o întrebare.

L-am întrebat: Tu, m-ai iubit pe mine pe lumea asta? Apoi m-am schimbat, am ieşit din cameră, doamnele erau tot acolo, pe hol. M-au reţinut din nou şi mi-au zis ce frumos cânt, „dar să ştiţi, doamna Simona, că noi vă iubim foarte mult şi când spunem asta, vine de la Dumnezeu„. Atunci am înţeles că astfel am aflat un răspuns la întrebarea mea. Am rămas blocată”, a povestit Simona Florescu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si Medicul Flavia Groşan vine cu explicaţii despre endoscopia bronşică, intervenţia în timpul căreia actorul Ion Dichiseanu s-ar fi infectat cu o bacterie periculoasă