Fosta soţie a lui Nuţu Cămătaru va face atac de panică. Cum a fost surprins interlopul alături de Brazilianca FOTO

Nuţu Cămătaru a fost filmat într-o ipostază inedită. Interlopul a fost surprins alături de Brazilianca în timp ce dansau la o petrecere. 

26 mai 2019, 05:13

Ion Balint, alias Nuţu Cămătaru, a fost filmat în timp ce dansa de mama focului, pe ritm de manele, la o petrecere organizată recent într-un local din Capitală, scrie spynews.ro. Deşi la început a dansat timid, în cercul format pe ringul din centrul localului, Nuţu Cămătaru a cedat în momentul în care şi-a văzut soţia unduindu-se în faţa sa. Zâmbind, temutul interlop s-a apropiat de nevastă şi a început să danseze de mama focului, lăsându-i mască pe cei din jur.

Citeşte şi Un interlop celebru, eliberat din puşcărie. Executa o pedeapsă pentru tentativă de crimă FOTO

Nuţu Cămătaru a ieşit în luna martie din penitenciar, după ce, la finele anului 2017, a fost condamnat la cinci ani și cinci luni de închisoare în dosarul „Clanurilor”. Nuțu Cămătaru a făcut mai multe cereri de eliberare condiționată, însă deși erau admise de magistrații judecătoriei, erau respinse la tribunal după recursul procurorilor. În luna martie, Judecătoria Găești a fost de acord cu hotărârea Comisiei de eliberare condiționată de la Penitenciarul Găești, care a stabilit că Nuțu Cămătaru poate fi eliberat în baza recursului compensatoriu, iar cum procurorii nu au contestat hotărârea, celebrul interlop a revenit în sânul familiei. În urmă cu trei zile, aceiaşi judecători de la Găeşti l-au eliberat şi pe Nuţulică, fiul lui Nuţu, aşa că interlopul are acum toate motivele să danseze de bucurie.