FOSTA SOŢIE A LUI POMOHACI, MĂRTURISIRE-ŞOC despre căsătoria cu fostul preot. „Îi plăcea să fie sus”

Ileana Matuș a vorbit despre căsătoria cu Cristian Pomohaci, într-un interviu acordat unei emisiuni TV. Cei doi au fost căsătoriți câțiva ani, însă mariajul lor a eșuat. Motivul clar nu a fost dezvăluit de niciunul dintre ei, însă fosta soție a lăsat să se înțeleagă că pur și simplu nu s-au potrivit.

27 nov. 2018, 11:15
FOSTA SOŢIE A LUI POMOHACI, MĂRTURISIRE-ŞOC despre căsătoria cu fostul preot. „Îi plăcea să fie sus”

Intrebata daca l-a suspectat vreodata pe preot ca i-ar placea barbatii, cantareata de muzica populara a dat un raspuns vag, scrie stirilekanald.ro. „Cand m-am casatorit cu el, am avut un vis, ca orice femeie, mi-aş fi dorit o familie, mi-as fi dorit un barbat ca oricare dintre noi. (…). Nu e un om violent, ii plac povestile. (…).

Citeşte şi Cristian Pomohaci a trecut la proba de blesteme. Preotul cântăreţ i-a afurisit, în timpul unui concert, pe cei care au ceva cu el

El era mai curios, era mai curios in ceea ce priveste omul. Ii placea vedetismul, sa fie sus, sa fie la inaltime, probabil ca noi toti care vrem sa ajungem undeva. (…). Pot sa vorbesc in momentul in care il prind in fapt, dar asa ce pot sa spun?„, a spus Ileana Matus, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci.