Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Imagini de la cununie şi ce a postat după aceea pe reţelele de socializare

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a recăsătorit zilele trecute, după o relație de aproximativ doi ani cu un afacerist din Timișoara.

05 sept. 2021, 09:50
Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Imagini de la cununie şi ce a postat după aceea pe reţelele de socializare

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit la şase ani după divorţ. Noul său partener de viaţă este Radu Bița, bărbatul pe care îl cunoaște de 20 de ani, dar cu care s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019.

Diana Simion a publicat recent pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din ziua cununiei civile, alături de noul său partener de viață. De asemenea, Radu Bița a publicat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj. „DA. Suntem o familie”, a confirmat afaceristul, pe pagina sa de Facebook.

Diana Simion şi Radu Biţa

Citeşte şi Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, s-a logodit! Primele imagini cu omul de afaceri care i-a furat inima FOTO

Răzvan Simion şi Diana au divorţat în urmă cu șase ani, după 15 ani de căsătorie. La scurt timp după acest moment, prezentatorul tv s-a afişat alături de Lidia Buble, recunoscând că formează un cuplu cu aceasta.

Citeşte şi Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Mesajul postat pe Instagram

În prezent, Răzvan Simion trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă, Daliana Răducan, despre care, spun fanii, că ar semăna leit cu Lidia Buble. Ea aste arhitect şi a făcut parte din emsiunea Visuri la Cheie, de la Pro TV.

Diana Simion şi Radu Biţa