Fosta soţie a poliţistului Bogdan Gigină s-a RECĂSĂTORIT, la 4 ani de la moartea lui. Mesaj DUR al mamei fostului ofiţer

Au trecut patru ani de când motociclistul de la Rutieră, Bogdan Gigină, a murit într-un teribil accident, în timp ce se afla în fruntea coloanei oficiale a fostului ministru de interne, Gabriel Oprea. Mama tânărului nu și-a găsit liniștea și a transmis un mesaj destul de dur pe Facebook, care pare îndreptat către fosta ei noră.

03 sept. 2019, 05:46
Fosta soţie a poliţistului Bogdan Gigină s-a RECĂSĂTORIT, la 4 ani de la moartea lui. Mesaj DUR al mamei fostului ofiţer

După moartea lui Bogdan Gigină s-a tot vehiculat că relația dintre fosta lui soție și familia acestuia nu este una deloc prea bună, scrie stiripesurse.ro. Soția motociclistului, Raluca, a ales să fie cât mai retrasă de ochii publici și să nu se implice atât de mult în cazul morții soțului său.

Citeşte şi Dosarul în care Gabriel Oprea este anchetat pentru uciderea din culpă a lui Bogdan Gigină se întoarce la Parchet

Părinții lui s-au zbătut ca moartea fiului lor să nu rămână neplătită. Raluca ar fi acceptat un loc în Ministerul de Interne după moartea soțului. Acum, la patru ani de la tragedie, din mesajul postat de fosta soacră, pare că aceasta și-ar fi găsit pe cineva și chiar ar fi făcut și nuntă.

”Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență!. Doar până se va termina punguța apoi….Niveul următor”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Pe 31 august, Bogdan Gigină ar fi împlinit 32 de ani, iar mama sa a transmis un mesaj emoționant și plin de tristețe pe Facebook, în amintirea copilului său.

”În fiecare an era ziua când mă preocupau pregătirile pentru aniversarea copilului meu. Astazi i- am aprins lumânare în timp ce pregăteam cele creștinești. Îl aștept în fiecare zi a vieții mele”, a scris mama lui Bogdan Gigină, pe Facebook.