Fosta stareţă de la Tăriceni: Cine e drept, să ia pietre şi să arunce

Într-o emisiune televizată, Elena Gâtlan a dezminţit zvonul că ar mai fi avut un copil, în urmă cu câţiva ani. Despre viitor, ea spune că şi-l vede tot la mănăstire, alături de cele două fete ale sale.

RomaniaTV.net
11 ian. 2012, 21:17
Fosta stareţă de la Tăriceni: Cine e drept, să ia pietre şi să arunce

Elena Gâtlan, fosta stareţă de la Mănăstirea Tăriceni, a povestit, la aproape două luni după ce a devenit mamă, despre momentele pe care le-a trăit după ce a aflat că este însărcinată şi speră ca într-un viitor apropiat să se reîntoarcă în mănăstire, alături de fetele sale.

Invitată într-o emisiune televizată, ea a spus că nu s-a gândit nicio clipă la avort, pentru că ar fi fost un mare păcat, iar gemenele sale nu aveau nicio vină. Pe de altă parte, ea recunoaşte că a comis un păcat, însă declară: „Cine este drept, să ia pietre şi să arunce!”. Femeia în vârstă de 40 de ani a refuzat să povestească despre relaţia de amor care a condus la această situaţie, declarând doar că nu păstrează legătura că tatăl fetelor, deşi ele sunt rodul unei poveşti de dragoste.

De asemenea, Elena Gâtlan a dezminţit cu zvonul potrivit căruia ar mai fi avut un copil, despre care s-a spus că l-a abandonat în urmă cu câţiva ani.