Fosta stareţă şi gemenele, în casă nouă VIDEO

Destinele a două familii s-au legat în direct la România TV. Sebastiana, fosta măicuţă care a născut două fetiţe în urmă cu câteva săptămâni, locuieşte acum în casa oferită de Florescu Ştefan, preşedintele Fundaţiei Din suflet, pentru suflet, care a fost impresionat de cazul ei şi s-a oferit să o ajute.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 16:38
Fosta stareţă şi gemenele, în casă nouă VIDEO

Ştefan Florescu a urmărit cazul măicuţei Sebastiana. A fost impresionat de greutăţile pe care aceasta le-a întâmpinat, după ce a născut două fetiţe şi a fost exclusă din viaţa monahală.

Am văzut la televizor, chiar la dumneavoastră, la România TV, o emisiune cu ea şi am sunat, am intrat în direct în emisiunea respectivă şi exact asta am spus: eu, astăzi, vreau să ajut această persoană„, a declarat Ştefan Florescu, la România TV.

De atunci, destinele lor s-au legat. Florescu le-a spus la dispoziţie mamei şi fiicelor sale un apartament de trei camere în Bucureşti. De asemenea, le asigură tot ce înseamnă cheltuielile de întreţinere, alimente şi orice au nevoie cele mici. Revelionul l-au petrecut împreună, ca o adevărată familie.

Trec în fiecare zi pe la ea, vorbim de cel puţin 5 ori la telefon„, spune Florescu.

Sebastiana s-a acomodat cu noua viaţă şi se simte împlinită alături de fiicele sale. Ştefan Florescu s-a hotărât să îi boteze cei doi copii în primăvară. El spune că îi va oferi sprijin atât timp cât va fi nevoie.

Cred că o să stea ani de zile şi o să mă îngrijesc de aceşti copii ca şi cum m-a îngrijit de copiii mei.”