Fostele iubite ale lui Nicolae Guţă, bătaie mare pe inima manelistului. Sorina şi Narcisa, schimb de replici neaşteptat: „Stai cuminte că Guţă e al meu. Când te prind, te fac tocană”

Nicolae Guţă s-a bucurat de succes nu doar în viaţa profesională, dar şi în cea amoroasă. Are 12 copii cu şase femei diferite, iar Cristina, actuala soţie, i-a dăruit un copil în urmă cu doar doi ani.

05 ian. 2022, 13:34
Fostele iubite ale lui Nicolae Guţă, bătaie mare pe inima manelistului. Sorina şi Narcisa, schimb de replici neaşteptat: „Stai cuminte că Guţă e al meu. Când te prind, te fac tocană”

Nicolae Guță a avut primul copil la vârsta de 16 ani cu Mariana. Nu a fost căsătorit cu ea, doar au locuit împreună. Mariana i-a dăruit patru copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela şi Nicuşor.

Colega lui de breaslă Sorina Şerban i-a fost amantă din 1999 până în 2005, dar nu i-a dăruit niciun copil. Sorinei i-a urmat Narcisa, care l-a făcut tată pentru a cincea oară. Ultima femeie de care s-a îndrăgostit este actuala lui soţie, Cristina, care i-a dăruit manelistului un fiu în anul 2019. Este cel de-al şaselea copil al artistului şi ultimul pe care l-a recunoscut, ceilalţi şase fiind nerecunoscuţi.

Schimb de replici savuros între fostele iubite ale lui Nicolae Guţă

Sorina și Narcisa, două dintre fostele partenere de viaţă ale lui Guță, au făcut recent împreună un live pe Tik Tok, unde au discutat despre fosta lor mare iubire. Sorina a recunoscut că l-a visat recent pe Guță și a provocat-o pe Narcisa să recunoască dacă, la rândul ei, îl mai iubeşte. Schimbul lor de replici e savuros, dar Sorina scapă şi câteva ameninţări în glumă la adresa fostei sale rivale.

Citeste si Dani Mocanu şi-a amanetat telefonul ca să-şi cumpere o Cola: „Am mers pe jos 50 km dus-întors ca să ajung la un amanet. Aveam poftă de suc şi nu aveam bani”

Narcisa: Odată ce l-ai visat, ai stat cu gândul la el. Sorino, nu e normal? Recunoaște!

Sorina: Nu pot să zic că nu, dar a venit în vis, ce să îi fac?

Narcisa: N-are el voie să facă așa ceva, e cu tramvai numărul 100.

Sorina: Să nu te aud vreodată că l-ai înjurat, că te-am nenorocit. Guță e jupânu! E regele, gata! Și eu sunt regina, nu pot să zic că nu.

Narcisa: Eu am fost sultana la trompetele lui. Eu le-am dat directiva. Nu mă interesează.

Sorina: Eu am fost șefa lui! Să vorbești tu de nu i-am pus oala cu tocăniță în cap. Așa îi place, să îl bați. Mă trântea, dar mă și iubea după ce îl loveam. 

Narcisa: Între noi n-au fost bătăi. Hai să încheiem subiectul ca să nu creăm probleme, că omul e însurat. Eu am cu el un băiat, în rest nimic.

Sorina: Eu te respect, ești o șmecheră, o talentată, dar pe Guță n-ai cu ce să îl jignești. El se căsătorește la fiecare al doilea, al treilea an. 

Narcisa: S-a căsătorit nebunul. Eu n-am treabă cu el. Îl respect, am un băiat cu el, în rest nu mai am treabă. Să fie și cu 100.

Sorina: Știu, dar jură-te că nu mai ai nimic pentru el.

Narcisa: Nu mai simt nici iubire, nici dragoste. Ai înnebunit?

Sorina: Dacă nu mai simți nimic, înseamnă că ești nesimțită. Nu mai ai simț. Iubire mai ai tu pentru el ceva.

Narcisa: Tu ai pentru el. Nu ai zis că îl iubești și că l-ai visat?

Sorina: Să moară băiatul meu, când te prind, eu glumesc aici pe Tik Tok cu tine, dar când te prind fac din tine tocană. Îți dau eu ție. Îți dau atâtea puncte până te ia salvarea din mâna mea.

Narcisa: A dat-o în gelozii Sorina acum.

Sorina: Tu mă minți pe mine că nu mai ai nimic pentru Guță. Lasă că în curând rămâne și aia (n. red. soția actuală a lui Nicolae Guță) roată de rezervă.

Narcisa: A făcut căsătoria la acte. Pe bune! O cheamă Guță.

Sorina: Stai cuminte că Guță e al meu. Dacă te prind, te rup în două! Glumim noi pe Tik Tok, dar să vezi când te prind… Acum doi ani a fost Guță la mine cu aia a lui și mi-a zis așa: „Sorino, să îmi dai și mie o sapă” și l-am pupat direct în botișor. Eu recunosc, ce am visat aseară doar eu știu.

Citeste si Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”