Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

Ionuţ Dolănescu şi-a petrecut Revelionul 2022 în România, după ani buni în care artistul a preferat meleagurile străine. Marea supărare a artistului a fost, însă, că nu a putut-o avea şi pe mama lui alături, la trecerea dintre ani.

05 ian. 2022, 08:37
Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”
FOTO: Star Popular

Ionut Dolanescu le-a cântat, anul acesta, câtorva sute de târgovişteni adunaţi într-un salon de evenimente deschis recent. Sute de invitaţi au jucat hore pe muzica marelui artist, lucru care l-a bucurat peste măsură.

Toată luna decembrie am ținut-o în petreceri, am reușit să strângem peste o mie de oameni la restaurantul Los Hornos Madrid. Vor urmă și alte spectacole pentru românii din diaspora, la Milano, Firenze, Roma, spoi în Spania unde sunt mulți români. Am avut o petrecere foarte frumoasă la Târgoviște, a fost un Revelion pe cinste, sute de oameni s-au distrat până dimineață. Mă bucur că, în sfârșit, după ani de zile, am reușit să fiu alături de familia mea de Revelion”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Ionuț Dolănescu Maria Ciobanu

Solicitat să cânte pentru miile de români plecați în vestul Europei, Ionuț Dolănescu susține că nu se teme de efectele generate de virusul Sars Cov 2.

Nu mă tem și nu m-am temut niciodată, unde am cântat eu nimeni nu s-a îmbolnăvit. Oamenii sunt fericiți, chiar sunt dornici de distracție”, a mai mărturisit Ionuț Dolănescu.

Citeste si Un celebru cântăreţ de muzică de petrecere şi-a transformat casa în fortăreaţă după ce hoţii i-au spart-o chiar de Revelion: „Mi-au furat până şi dinţii de aur ai bunicii”

Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „În perioada iernii, preferă să stea în America”

Ionuț Dolănescu Maria Ciobanu

În pofida atmosferei frumoase şi animate de care s-a bucurat în noaptea dintre ani, un lucru l-a mâhnit pe artist, faptul că mama lui nu a putut veni în România să cânte alături de el şi să petreacă sărbătorile împreună. Maria Ciobanu nu vine iernile în România din pricina unei bronşite pe care clima din ţara noastră o accentuează.

Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine climă de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii. Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dansa câte zile i-o mai dea Dumnezeu, anul asta împlinește 85 ani”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Citeste si Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga în urmă cu 15 ani: „Am citit-o şi plâng în permanenţă. O port mereu cu mine”