Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu vor face parastasul separat: „Nu interesează pe nimeni relația dintre noi”

Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu vor cinsti memoria artistului separat, la aproape doi ani de la trecerea în neființă a cântărețului.

17 sept. 2021, 18:52
Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu vor face parastasul separat: „Nu interesează pe nimeni relația dintre noi”

Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu nu vor onora memoria regretatului artist împreună. Despre relația dintre fostele partenere ale artistului, Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, s-a zvonit că nu ar fi una prea armonioasă.

Mihaela Constantinescu a dorit să clarifice situația, mai ales că la sfârșitul lunii octombrie se împlinesc doi ani de la moartea artistului.

Contactată de CanCan, Mihaela Constantinescu a declarat că odată la șase luni, pentru a onora amintirea fostului soț, merge la un azil de bătrâni unde va oferi alimente, ca pomană.

„Pe 29 octombrie urmează parastasul de doi ani pentru Mihai, iar eu fac așa cum fac de obicei. Merg la un azil de bătrâni, pentru că acolo am făcut toate pomenile. Eu, oricum, fac pentru Mihai parastas la fiecare șase luni.

Mihaela a mai ținut să precizeze care este de fapt relația dintre ea și Simona Secrier. Fosta soție a cântărețului a mărturisit că nu există niciun conflict între ea și Simona și că vor face parastasul separat, așa cum consideră fiecare de cuviință.

„Nu există nicio tensiune între mine și Simona Secrier și nu a existat niciodată vreo tensiune, atât pot să vă spun. În rest, nu cred că interesează pe nimeni viața noastră și relația dintre noi. Eu locuiesc foarte mult timp în străinătate și nu sunt întotdeauna în țară. Astfel că îmi organizez singură tot ce este legat de acest subiect. Fiecare face ce crede de cuviință. Cred că singurul lucru important în toată povestea acesta este faptul că fiecare dintre noi, împreună sau nu, trebuie să-i cinstească memoria așa cum crede de cuviință”, a declarat, în exclusivitate, Mihaela Constantinescu, pentru CanCan.

A trecut aproape un an de la moartea lui Mihai Constantinescu. Ce s-a întâmplat la mormântul îndrăgitului artist

Pe 29 octombrie

se împlineşte un an de la moartea marelui cântăreţ Mihai Constantinescu. Artistul s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani. În weekendul ce a trecut, soţia sa i-a făcut parastasul de un an la biserică şi la cimitir, unde a fost comemorat de persoanele iubite. Mormântul acestuia era plin de flori.
Constantinescu a murit după ce a suferit stop cardio-respirator după cinci luni petrecute în comă la spitalul Floreasca din Capitală. Primele probleme mari de sănătate ale artistului au apărut în urmă cu 12 ani, când i-au fost montate valve biologice la inimă. Aceasta nu a fost singura operație suferită de artist. În 2017, a fost operat din nou pe cord deschis.

”Operația a fost delicată și dificilă, am sângerat mult și am fost rechemat în sala de operație, dar totul s-a încheiat cu bine. M-am refăcut foarte repede, ceea ce este incredibil”, spunea artistul după ce a suferit intervenţia.

Ministrul Sănătăţii de atunci, Sorina Pintea, anunţa pe 14 mai 2019 că prognosticul în cazul artistului era unul rezervat. „Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă”, preciza la acea dată ministrul.