Foşti premieri britanici, în vacanţă, la mare, împreună cu soţiile. Cine arată cel mai bine GALERIE FOTO VIDEO

Presa britanică a publicat imagini de senzaţie ale căror protagonişti sunt doi foşti premieri. Nimeni alţii decât Tony Blair şi David Cameron, împreună cu consoartele, în Sicilia.

09 aug. 2016, 09:56

Deşi mai vârstnic cu ani buni, în ţinută de plajă – mai precis, în slip, de departe, Tony Blair pare să fie câştigător la capitolul condiţie fizică, potrivit România TV

Tony Blair, de 63 de ani, apare bronzat, într-un şort de 200 de lire sterline, un brand franţuzesc de lux pentru costume de baie. Fostul premier se distrează alături de soţie, Cherie, pe un iaht, în largul coastelor siciliene.

Tot într-un şort de fiţe, un brand exclusivist, apare şi David Cameron, de 49 de ani, care se relaxează însă în Corsica, alături de familie, după dezastrul Brexit.

Citeşte şi David Cameron: Nimic nu este cu adevărat imposibil dacă îţi pui mintea la contribuţie

Jurnaliştii îl taxează pe Cameron pentru luxul în care se lăfăie, şi nici bermudele sale nu scapă de o analiză: acestea au costat cam 220 de lire sterline, o nimica toată însă pentru averea fostului premier care a reuşit să scoată Marea Britanie din Uniunea Europeană printr-un referendum destul de controversat.