Fostul campion de K1 Daniel Ghiţă a ajuns la capătul răbdării: „Până acum am tolerat. Hoţule!”

Pe lângă luptele politice din Parlament, deputatul PSD Daniel Ghiţă îşi continuă şi antrenamentele la sală, chiar dacă s-a retras din activitatea competiţională, dar a dezvăluit pe pagina sa de Facebook cu ce probleme se confruntă.

27 mai 2022, 15:27
Fostul campion de K1 Daniel Ghiţă a ajuns la capătul răbdării: „Până acum am tolerat. Hoţule!”

Daniel Ghiţă spune că de când merge la sală s-a obişnuit cu faptul că îi erau furate din vestiar tricouri sau alte obiecte vestimentare, pentru că înţelege că are muţi fani şi mulţi dintre aceştia îşi doresc o amintire de la marele campion. Dar „Samuraiul” spune că la ultima sa vizită la sală deja s-a întrrupt limita şi cineva i-a furat adidaşii, astfel încât a trebuit să plece acasă desculţ.

Aşa cum era de aşteptat, hoţii nu au intrat în contact cu Daniel Ghiţă, ci i-au prădat vestiarul în timp ce acesta se antrena, astfel încât nu au fost prinşi de fostul luptător.

„De ani de zile în sălile de sport mi se fură tricourile, pantaloni scurti de sală, etc. Am tolerat…Pe unii i-am prins “ Da, am vrut o amintire”!

Sunt toți “ fani” și își păstrează o amintire! Acum, mi-au furat adidașii! Da, am ajuns să merg desculț acasă!

Hoțule, nu puteai să furi și tu un tricou? Stii ce este greu să găsești adidași pe mărimea 48 în România?

Nihil Sine Deo”, a scris deputatul Daniel Ghiţă pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi: Mihai Mitoşeru, dezvăluri cutremurătoare la 22 de ani de la moartea logodnicei sale: „M-am întrebat de ce nu m-a luat Dumnezeu şi pe mine”