Mihai Mitoşeru, dezvăluiri cutremurătoare la 22 de ani de la moartea logodnicei sale: „M-am întrebat de ce nu m-a luat Dumnezeu şi pe mine”

Mihai Mitoşeru povesteşte drama prin care a trecut în urmă cu 22 de ani, atunci când şi-a pierdut logodnica într-un accident de maşină.

27 mai 2022, 13:02
Mihai Mitoşeru, dezvăluiri cutremurătoare la 22 de ani de la moartea logodnicei sale: „M-am întrebat de ce nu m-a luat Dumnezeu şi pe mine”

Mihai Mitoşeru, dezvăluri cutremurătoare la 22 de ani de la moartea logodnicei sale. Prezentatorul tv a povestit că a trecut prin momente cumplite după ce şi-a pierdut logodnica.

Mihai Mitoşeru: „M-am supărat pe Dumnezeu, nu înţelegeam de ce s-a întâmplat acea tragedie”

Citeşte şi Cum arată Camelia Mitoșeru după operația pe creier de acum un an. Prima apariţie pe scenă FOTO

Prezentatorul tv şi logodnica sa, Cristina Ducă, au avut un accident în urmă cu aproape 22 de ani. Cei doi s-au răsturnat cu maşina pe 2 iulie 2000, la ieşirea dintr-o localitate din judeţul Călăraşi. În urma impactului, tânăra a murit.

„M-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață.

M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc.

Am slăbit 20 de kilograme atunci, a fost greu. Acum mi-am dat seama ce au făcut prietenii mei pentru mine atunci.  Mă scotea în oraș Mircea Badea cu forța, Teo Trandafir mă suna să mă întrebe ce am nevoie. Sunt momente când te superi pe Dumnezeu, pentru că noi, oamenii, nu înțelegem, suntem egoiști.

Ar trebui să-I mulțumim, de fapt, și pentru fapul că ne trezim dimineața și suntem sănătoși. Viața mea a fost, într-adevăr, ca o roată, când bine, când rău.”, a povestit prezentatorul tv, potrivit viva.ro. 

Mitoşeru a povestit că după accident a avut nevoie de terapie.

„Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine. Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți.

Ccred în soartă. Nu suntem atât de puternici încât să ne-o facem noi. Cred că este Dumnezeu, acolo Sus, care ne decide destinul”, a mai mărturisit prezentatorul de la Kanal D.

Citeşte şi Liviu Vârciu, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Dragilor, aveţi grijă! Nu se poate aşa ceva!” Incredibil ce a păţit vedeta