Un fost colonel SRI face dezvăluiri incendiare: SRI făcea rechizitoriile pentru procurorii DNA şi stabilea complete de judecată VIDEO

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare la România TV, despre fostul adjunct al SRI Florian Coldea şi a povestit cum rechizitoriile prezentate de procurorii DNA în instanţă erau scrise, de fapt, de ofiţeri SRI.

11 sept. 2017, 20:13
Un fost colonel SRI face dezvăluiri incendiare: SRI făcea rechizitoriile pentru procurorii DNA şi stabilea complete de judecată VIDEO

Daniel Dragomir a fost decorat după salvarea jurnaliştilor români din Irak, iar în ultimii ani a devenit cunoscut prin implicarea sa în Dosarul Black Cube, în care a fost şi arestat. Luni seara, la România TV, el a făcut o serie de dezvăluiri despre cum funcţionează sistemul, confirmând că exista o colaborare între SRI şi DNA pentru a se obţine sentinţe favorabile în justiţie.

Ofiţerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau şi le trimiteau în instanţă. Sperau ca cei din câmpul tactic să dea decizii favorabile. Cei din SRI dădeau bileţele şi erau dictate complete de judecată. Erau relaţii personale între judecători şi ofiţeri care erau implicaţi în câmpul tactic. Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziţii. A fost şi prin şantaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost şi ofiţeri acoperiţi în justiţie. Când vorbim de ofiţeri acoperiţi între procurori şi judecători se încalcă grav Constituţia„, a dezvăluit colonelul Dragomir, la România TV.

Fostul colonel SRI a confirmat şi că întâlnirea din „sufrageria lui Gabriel Oprea”, din noaptea alegerilor prezidenţiale din anul 2009 a fost unul real. „Aceste întâlniri erau de domeniul evidenţei. Se ştiau în SRI. La întâlniri merg şoferi, acele persoane raportează. Ele au foi de parcurs. Toate activităţile există. Se pot identifica cu uşurinţă„, a mai spus Daniel Dragomir.

EMISIUNEA INREGISTRATA INTEGRAL AICI şi AICI (jurnalul de la 23.00)

 


loading...