Fostul cumnat al Deliei Matache, imagini impresionante cu copiii în parc. Cum au fost surprinşi cei trei

Fostul cumnat al Deliei Matache a profitat de vremea frumoasă şi şi-a scos copiii în parc. Cei trei au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze emoţionante.

27 mart. 2023, 16:42
Fostul cumnat al Deliei Matache, imagini impresionante cu copiii în parc. Cum au fost surprinşi cei trei

Fostul cumnat al Deliei Matache este foarte implicat atunci când vine vorba de cei mici. Acesta petrece timp cu ei ori de câte prinde ocazia, cu atât mai mult cu cât, după scandalul în care sora Deliei şi Radu Siffredi au fost implicaţi, micuţii au nevoie mai mult de apropierea de tatăl lor.

Fostul cumnat al Deliei Matache, imagini impresionante cu copiii în parc

Răzvan Miheț a ieșit în parcul Herăstrău din București alături de fiul și fiica lui, şi împreună cu un alt bărbat.

Fostul soţ al Oanei Matache a mers alături de cei mici la un loc de joacă, unde s-au dat cu toții într-un trenuleț, după cum arată imaginile suprinse de paparazzi Spynews. Apoi, cât timp cei mici își așteptau rândul pentru a se da în trambuline, Răzvan a stat de vorbă cu niște prieteni. La ieşirea din parc, fostul cumnat al Deliei s-a oprit la un magazin pentru a le cumpăra jucării.

Răzvan a adoptat o ţinută lejeră, a purtat un trening gri, iar în picioare avea încălțăminte sport deschisă la culoare.

Citeste si Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei a făcut anunţul despre iubit

Cine este Răzvan Miheţ

Fostul soț al Oanei Matache este pasionat de sporturile extreme, precum parkour, surfing și sărituri cu parașuta. Totodată, Răzvan Miheț merge deseori la sală. În plus, acesta a apărut în anul 2014, pe coperta revistei „Men’s Health”, dar și în reclame pentru un lanț de hipermarketuri.

Răzvan era foarte apreciat de mama soacră. Gina Matache era de părere că Răzvan este un exemplu pentru copii.

Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții”, a scris Gina Matache pe Instagram.

Citeste si Oana Matache și Radu Siffredi au făcut show pe străzile din București. Cum au fost surprinși, după ce bărbatul a vrut să demonstreze că nu consumă substanțe interzise