Fostul deputat Dănuţ Liga şi-a depus candidatura la europarlamentare. A strâns 104.670 de semnături

Fostul deputat Dănuţ Liga şi-a depus candidatura la alegerile europarlamentare miercuri, la Biroul Electoral Central (BEC), informează Agerpres.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 16:11
Fostul deputat Dănuţ Liga şi-a depus candidatura la europarlamentare. A strâns 104.670 de semnături

‘Astăzi, la o săptămână după ce am promis că voi candida ca independent la solicitarea celor din sectorul 6, am venit cu 104.670 de semnături. (…) Nu a fost uşor, dar când ai în spate puterea celor care ţi-au solicitat să candidezi ca independent, pentru că îşi doresc foarte mult să aibă un contact direct cu cei pe care îi reprezintă, atunci poţi trece peste orice lucru, indiferent de cât de greu e’, a declarat Dănuţ Liga.

Acesta a precizat că i-au solicitat să candideze cetăţenii pe care i-a reprezentat opt ani în Parlament şi a atras atenţia că politicianul trebuie să fie la dispoziţia alesului, şi nu invers.

‘Mi-au solicitat să-i reprezint, pentru că de doi ani de când m-am retras din viaţa politică mi-au spus că mai uşor ar fi fost să ia legătura cu Obama decât cu unii dintre politicienii actuali. Nu în ultimul rând, am speranţa şi încrederea că voi lua voturile necesare pentru a deveni europarlamentar independent şi prin acest lucru clasa politică din România va trebui să înţeleagă că ori se reformează şi va avea contact şi o apropiere directă cu cei care i-au ales, ori va trebui să meargă acasă’, a adăugat Liga, care a venit la BEC împreună cui zeci de susţinători.