Fostul director al FMI are CASĂ DE TOLERANŢĂ în Belgia botezată cu numele lui

Fostul director al FMI, Domnique Strauss-Kahn, va sesiza justiţia în privinţa utilizării iniţialelor numelui său de către Dominique Alderweireld, alias "Dodo la Saumure", care şi-a botezat noua casă de toleranţă din Belgia "DSK".

RomaniaTV.net
30 apr. 2014, 14:52
Fostul director al FMI are CASĂ DE TOLERANŢĂ în Belgia botezată cu numele lui

Inaugurarea casei de toleranţă „DSK” („Dodo Sex Klub”) la Blaton, în apropierea frontierei franco-belgiene, este programată miercuri.

„Aflând de deschiderea iminentă a unui stabiliment administrat de dl Dominique Alderweireld, al cărui nume, ales în mod voluntar, reproduce iniţialele sale, Dominique Strauss-Kahn anunţă că va lua orice măsură judiciară care să ducă la încetarea atingerii aduse numelui său”, arată în comunicat avocaţii săi parizieni şi belgieni.

Anunţând săptămâna trecută deschiderea casei de toleranţă, a cincea în Belgia, Dodo la Saumure a considerat că, datorită iniţialelor, va beneficia de publicitate. „Din punct de vedere comercial, este minunat, pentru că toată lumea vorbeşte despre DSK”, a declarat glumind Alderweireld, care intenţionează să deschidă în curând, tot în Belgia, a şasea casă cu acelaşi profil, „Carlton Club”, nume care aminteşte de afacerea de proxenetism cunoscută drept „Carlton Lille”, potrivit Agerpres.

În această afacere în care urmează să fie judecat, „Dodo la Saumure”, francez de 64 de ani stabilit în Belgia, a negat că i-ar fi furnizat prostituate lui DSK. Dosarul urmează să fie judecat în 2014, în Franţa.

DSK a fost arestat pe 14 mai 2011, fiind acuzat de agresiune sexuală la New York, în contextul în care era considerat favorit al stângii la alegerile prezidenţiale din 2012 din Franţa, câştigate de socialistul Francois Hollande. S-a renunţat la urmărirea penală pe 23 august 2011 din cauza îndoielilor în privinţa credibilităţii presupusei victime a lui DSK, femeie de serviciu la hotelul în care era găzduit, aminteşte AFP.